• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.02.2022

12:35

STARLETA NEMA BLAMA! Ana Korać iskopirala Vesnu Đogani - Ne bira način da skrene PAŽNJU NA SEBE! (FOTO)

printscreen instagram

Estrada

STARLETA NEMA BLAMA! Ana Korać iskopirala Vesnu Đogani - Ne bira način da skrene PAŽNJU NA SEBE! (FOTO)

Podeli vest

Starleta i bivša učesnica "Zadruge" Ana Korać iskopirala je modevnu kombinaciju Vesne Đogani.

Pre nekoliko dana, Vesna Đogani je na Instagramu objavila sliku na kojoj pozira u narandžastom džemeperu, bez grudnjaka. Slika je brzo pobrala simpatije njenih pratilaca, a komplimenti na račun njenog izgleda su se samo ređali.

Foto: printscreen instagram

Vesna Đogani

Izgleda da je njena slika privukla pažnju Ane Korać, jer je starleta odlučila da iskopira popularnu denserku od glave do pete. Naime, Ana Korać je kupila isti džemper, samo bele boje, i slikala se u njemu ispred automobila. Naravno, starleta nije odlučila da obuče brus, pa su njene grudi štrčale sa svih strana, a kako je uspela da ih iskontroliše da ne ispadnu, verovatno ni njoj samoj nije jasno.

Foto: printscreen instagram

Ana Korać

Pdestimo, šuška se da Ana voli da nosi stvari koje nisu original. Ona je jednom prilikom raskrinkana zahvaljujući nemačkom Instagram profilu "Munichwristbuster" koji se bavi lovom na lažnjake. Oni su, podsetimo, objavili njenu fotografiju sa lažnim satom "Rolex" čija je cena oko 9.000 evra. Ipak, ova stranica tvrdi da boja njenog sata nije ista kao na originalu i da je to dovoljno da se shvati da je u pitanju lažnjak.

NE PROPUSTITE NOVU VIDEO KOLUMNU "DO KOSKE S JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija