• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

14.02.2022

10:56

OTKRIVAMO DA LI SLOBA MOŽE DA SKLOPI CRKVENI BRAK S JELENOM! Pevač se danas ženi, a ovako je IZGLEDALO NJEGOVO VENČANJE S KIJOM!

printscreen

Estrada

OTKRIVAMO DA LI SLOBA MOŽE DA SKLOPI CRKVENI BRAK S JELENOM! Pevač se danas ženi, a ovako je IZGLEDALO NJEGOVO VENČANJE S KIJOM!

Podeli vest

Pevač se danas tajno ženi dugogodišnjom emotivnom partnerkom na Zlataru

Jelena Đuričanin i Sloba Radanović sklopiće danas brak, a njih dvoje osim građanskog uskoro će obaviti i crkveno venčanje.

Foto: printscreen/tvpink

Jelena i Sloba će uskoro postati muž i žena...

Međutim, u javnosti se pojavilo pitanja da li Radanović može da sklopi crkveni brak s obzirom na to da se i s Kristinom Kijom Kockar venčao u crkvi:

- Jelena i Sloba će se venčati danas u manastiru nadomak etno sela kod Zlatara. Sloba se razveo od Kije i oni nisu okončali samo građanski brak, već i crkveni. Jelena, takođe, može da se uda u crkvi, tako da će oni uskoro sklopiti brak, a sa njima će biti samo najbliži prijatelji, kumovi i članovi porodice. Večeras će umesto slavlja, Sloba pevati u tom etno selu i svi će se lepo zabaviti - otkrio je izvor za Informer.

Foto: Youtube printscreeen

A kako se već pisalo, Kija je zatražila razvod u crkvi jer ju je Radanović tada javno prevario. Kija Kockar se na svoj 30. rođendan razvela od Slobe Radanovića i u crkvi! Pobednica "Zadruge" je u nedelju otišla u Zrenjanin kako bi kod sveštenika, koji ih je venčao 2017. godine, pokrenula postupak za okončanje braka u crkvi.

Foto: Youtube printscreeen

Pevač priznaje da je kriv i poručuje da će joj dati razvod:

- Spreman sam da priznam krivicu. Grešan sam! Počinio sam preljubu i treba da snosim posledice. Na kraju krajeva, i popovi imaju televizore kod kuće i mogli su da vide šta se dešavalo u "Zadruzi". Znam da imam pravo na još tri crkvena braka, ali mi više ne pada na pamet da se ženim- rekao je tada Radanović.

Podsetimo, pevač je bio u braku sa Kristinom Kijom Kockar koju je prevario sa sa Lunom Đoganu u Zadruzi 1. Kija je ušla u taj rijaliti, a odmah po završetku Zadruge, Sloba i Kija u potpisali papire za razvod braka.

Kada bivši supružnici podnesu molbu nadležnom episkopu da žele da okončaju njihov crkveni brak, i posle odluke Crkvenog suda, ukoliko su razlozi opravdani daje dozvolu za razvod i sklapanje novog braka u Crkvi. Ipak, ono što je zanimljivo jeste da prilikom sklapanja drugog crkvenog braka, sam čin je malo drugačijeg karaktera od prvog. Naime, drugo crkveno venčanje je malo skromnije pa se neke molitve, koje su čitane na prvom venčanju, sada ne čitaju, upravo što Crkva ne gleda blagonaklono na razvod, pa "jer što Bog sastavi, čovek ne rastavi".

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ": 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija