• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

15.02.2022

08:27

BIVŠI MUŽ JOJ BIO U ZATVORU, SAD JE NESREĆNO ZALJUBLJENA! Ćerka Đoleta Đoganija otkrila u kakvim je odnosima s Vesnom, kao i zbog čega ne komunicira s Lunom

Estrada

BIVŠI MUŽ JOJ BIO U ZATVORU, SAD JE NESREĆNO ZALJUBLJENA! Ćerka Đoleta Đoganija otkrila u kakvim je odnosima s Vesnom, kao i zbog čega ne komunicira s Lunom

Podeli vest

Popularni denser ima četvoro dece, a njegova najstarija ćerka otisnula se u muzičke vode

Silvija Đogani, ćerka Đoleta Đoganija progovorila je o porodičnim odnosima i otkrila kako se sada slaže sa bivšim suprugom Branislavom Marinovićem koji je bio u zatvoru zbog posedovanja narkotika.

Foto: tv printscreen/youtube/Aleksandar Marinkovic

Silvija sa majkom Slađom Delibašić

Silvija je otkrila i kako se slaže sa maćehom, Vesnom Đogani i šokirala javnost priznanjem da Lunu Đogani, sestru od strica i ne poznaje.

Jesi li u kontaktu sa bivšim mužem Branislavom?

- Mi smo bili u vezi pet godina, a u braku samo godinu dana. On je moja ljubav iz srednje škole. Tia je imala godinu dana kada sam odlučila da napustim Branislava. Nisam videla sebe u budućnosti sa njim. Zbog toga sam se na vreme razvela, da bi ona od starta odrastala uz mene i da joj kasnije tata ne bi falio. Nije između nas nedostajalo ljubavi, nego jednostavno nije išlo.

Šta je bio problem?

- Branislav nije koristio narkotike, ali je bio u zatvoru zbog posedovanja. Mi smo se razveli nakon svega toga, jednostavno nisam videla perspektivu. On nema nikakvu obavezu prema detetu, ja sam kompletni staratelj, nije u obavezi ni alimentaciju da daje, sve što joj kupi to je njegova slobodna volja. Viđa je redovno, zapravo kada god on to želi i može. Umemo mi svi zajedno da odmeo na ručak, najbitnije je da ona ne pati i da joj ništa ne fali, a posebno ljubavi. Kada se skupimo izgledamo kao neka družima.

Foto: tv printscreen/youtube/Aleksandar Marinkovic

Jesi li sada zaljubljena? 

- Nesrećno zaljubljena! Nije oženjen, slobodan je, mlad, zdrav, prav, ali nešto ne ide. Što bi mama rekla mi smo proklete, ostajemo same. Ne plašim se samoće, nekada mi je mnogo prijala, ali bih volela da nađem nekoga sa kim bih bila i na tom polju ispunjena.

Kako se slažeš sa Vesnom, kakva je kao maćeha?

- Nije mi maćeha, kao drugarice smo. Na Vesnu ne mogu da gledam kao na majku i nikada nisam mogla - kazala je Silvija, pa dodala:

- Hvala Bogu, moja mama je živa i zdrava. Vesna i ja ćaskamo o nekim neobaveznim stvarima, o deci, poslu, školi. Imamo skroz opušten odnos, ali nikada joj nisam tražila savet niti mi ga je dala. Mi sednemo, povedemo ćerke da se igraju, pijemo kafu...

Foto: instagram/Zoran Sinko

Slađa i Đole

U kakvim su odnosima sada Slađa i Đole?

- Oni su u sasvim dobrim odnosima sada. Ranije, kada je bio razvod aktuelan, činjenica je da su tada bili u lošijim odnosima, ali je sada sve kako treba - rekla je Đoletova ćerka za "Kurir".

- Teško je biti ćerka poznatih roditelja. Njih dvoje su imali veliku karijeru. Pored svih mojih talenata uvek sam u njihovoj senci. Mislim da bi mi bilo lakše da nisam ćerka poznatih, a sa druge strane ja sam od starta poznata medijima baš zato što sam ćerka Slađe i Đoleta - kazala je ona.

Kako se slažeš s Lunom?

- Ne, nažalost mi se ne poznajemo. Možda smo se nekada srele negde kao mlađe, ali se ja toga ne sećam. Ko god da me pita za nju, kažem da mi jesmo sestre, ali nemamo taj odnos jer se nikada nismo upoznale, a kamoli družile. Čula sam se skoro sa Ninom na Instagramu, rekla mi da bi volela da se vidimo, da smo sestre, da treba da se družimo. Naravno da sam za to, volela bih i ja to, ali jednostavno do sada nam se putevi nisu ukrstili. Gagija na primer obožavam i redovno ga viđam - rekla je Silvia koja je otkrila da li njenu mlađu sestru Marinelu i nju porodica Đogani zapostavila nakon razvoda Slađe i Đoleta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija