• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A. Spasojević

18.02.2022

08:03

ODROBIJALA BIH GA! DA JE NEKO TO URADIO MOJOJ ĆERKI, VEĆ BI BIO MRTAV! Saveljićeva bivša žena besna zbog onog što je fudbaler uradio Petri Divac!

Instagram/printscreen

Estrada

ODROBIJALA BIH GA! DA JE NEKO TO URADIO MOJOJ ĆERKI, VEĆ BI BIO MRTAV! Saveljićeva bivša žena besna zbog onog što je fudbaler uradio Petri Divac!

Podeli vest

Skandal koji je potresao čitavu javnu scenu, dobija novi nastavak

Dijana Saveljić, bivša supruga Niše Saveljića s kojom ima dvoje dece, Silvanu i Nikolasa, oglasila se i prokomentarisala čitavu situaciju oko uznemiravanja Petre Divac, ćerke Snežane i Vlada Divca. Dijana nije bila blagonaklona prema bivšem suprugu i za Infomer je izjavila da je Nišu novac upropastio:

 

 

- Gde ima dima, ima i vatre! Snežana i Vlade Divac ne bi dozvolili da sve izađe u javnost da to nije istina. Ljudi se menjaju, gube kompas, slava i pare ih promene. Izopače ih! To se desilo i Niši... - kaže ova Kotoranka i dodaje da za pet godina braka nije mogla ni da posumnja da bi Saveljić mogao da spopada ćerku svog prijatelja:
- Nije bio takav kad sam ga upoznala. Da sam samo posumnjala da je sposoban da uradi tako nešto, ne bih se udala za njega i rodila mu dvoje dece.
Dijana razume Divčev bes i to što je pretukao njenog bivšeg:
- Da je obrnuta situacija, da je to neko radio mojoj ćerki, ja bih ga odrobijala! Priča ne bi ni stigla u novine, već bi bio mrtav!

Foto: Privatna arhiva

Dijana Saveljić

Ona ističe da joj cela situacija teško pada zbog dece, sina Nikolasa i ćerke Silvane:
- Grozno se osećam, pre svega zbog dece, jer ne želim da iko upire prstom u njih. Nikolas se i dalje čuje sa Petrom, dobri su drugari. Pozvao ju je i izvinio joj se u moje, svoje i sestrino ime. Ogradio se od svega što je njegov otac uradio. Deca ne mogu da budu odgovorna za postupke roditelja.

Foto: Informer DN

Snežana, Petra i Vlade Divac

Podsetimo, ceoskandal procurio je u javnost kada se saznalo da je Vlade Divac fizički napao Nišu Saveljića u restoranu Dejana Bodiroge krajem prošle godine. A pre nekoliko dana ovim povodom oglasila se i njegova ćerka Petra:

- Desilo se u mojoj kući, gde sam bila sa roditeljima i osećala se najzaštićenije. Poruke neprimerenog sadržaja mi je slao otac mog druga i poznanik mog oca. Meni je žao zbog njegove dece, jer sve najlepše imam da kažem o njima - rekla je Petra i dodala da je zbog Saveljića potražila stručnu pomoć:

Foto: Starsportphoto

Niša Saveljić

- Toliko je sve bilo traumatično i mučno da sam zatražila pomoć psihologa. Posle nekoliko seansi sam skupila hrabrost da kažem roditeljima. Taj čovek je za mene bio autoritet i gledala sam ga sa poštovanjem i poverenjem koje je zloupotrebio. Posle toga me je zvao i slao govorne poruke u kojima je pokušavo da mi objasni da ga nisam razumela...
Divčeva ćerka tvrdi da nije jedina Nišina žrtva.
- Oglasila sam se jer želim da dam glas svim ženama koje su doživele seksualno nasilje ili uznemiravanje. Kad je to izašlo u javnost, dobila sam poruke od više devojaka i žena koje su doživele slično iskustvo kao i ja sa njegove strane - rekla je Petra i dodala da i dalje ima traume:
- Kada sam ga letos srela u Porto Montenegru, sedeo je i smejao se. Iako sam bila sa dečkom, osetila sam strah. Želela sam da se vratim kući. Pomislila sam da nije fer da on ne oseća nikakve posledice svog ponašanja, a da je meni ostala trauma za ceo život!



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vlade nije divac

pre 2 godine

nemoj toliko da se plasis, nije dobro za zdravlje.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija