• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informe/M.K

18.02.2022

20:15

ADRIJANA LIMA TRUDNA TREĆI PUT!  Zanimljivim snimkom dečku objavila srećne vesti!

Estrada

ADRIJANA LIMA TRUDNA TREĆI PUT! Zanimljivim snimkom dečku objavila srećne vesti!

Podeli vest

Proglašena je za najlepšu ženu, a sada je u drugom stanju treći put.

Adrijana Lima poznatija kao Viktorijin anđeo i supermodel, objavila je na svojoj društvenoj mreži Tiktok zanimljiv snimak i otkrila da čeka svoje treće dete koje čeka sa  filmskim producentom Andreom Lemersom III kog je prvi put pokazala na festivalu u Veneciji, septembra 2021. godine.

Inače, Andre Lemers III ima 41 godinu, a rođen je u Los Anđelesu. Nema informacija o tome gde se par upoznao, ali kako je i on u industriji zabave nije isključeno da su im se putevi ukrstili.

Foto: Printscreen tiktok

Andre Lemers III nije toliko poznat kao njegova devojka, a po profesiji je filmski producent koji živi u Santa Monici u Kaliforniji. Prema njegovom LinkedIn profilu, Lemers radi kao kreativni izvršni direktor i producent za produkciju "Holliwood Gang" od 2016. godine, a četiri godine kasnije postao je i partner kompanije. Lemers je takođe generalni direktor "MiLu entertainment-a" poslednjih sedam godina.

Podsetimo Andrijana Lima ima dve ćerka iz prvog braka sa našim poznatim košarkašem Markom Jarićem.  Ona takođe ima srpski pasoš, jer je bila u braku sa našim državljaninom.

 

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Vesić: Železnička stanica Novi Sad od danas potpuno u funkciji (FOTO)
Društvo

Vesić: Železnička stanica Novi Sad od danas potpuno u funkciji (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić prisustvovao je danas puštanju u rad dela stanične zgrade Železničke stanice Novi Sad i najavio da će do kraja avgusta ili početkom setpembra biti završene sve druge stanice na brzoj pruzi između Novog Sada i Subotice, koja bi trebalo da bude puštena u saobraćaj najkasnije početkom decembra.

05.07.2024

16:30

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija