• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs/Informer.rs

19.02.2022

09:23

SKANDAL U PORODICI JASNE ŠEKARIĆ! Lea POBEGLA OD MUŽA iz Egipta, prekinula svaki KONTAKT sa njim - On je MOLI da se VRATI!

Printscreen You Tube

Estrada

SKANDAL U PORODICI JASNE ŠEKARIĆ! Lea POBEGLA OD MUŽA iz Egipta, prekinula svaki KONTAKT sa njim - On je MOLI da se VRATI!

Podeli vest

Sajed Abubakr, poznatiji kao di-džej Mado King, otkrio je da ćerku nije video od januara i da bivša rijaliti učesnica i ćerka sportiskinje Lea Šekarić ne želi da mu se vrati.

Krajem novembra se porodila Lea Šekarić, ćerka nađe streljašice Jasne Šekarić. Lepe vesti na društvenim mrežama podelili su baka i mama, ali i ponosni tata, Sajed Abubakr, koji radi u Egiptu kao di-džej.

Ipak, izgleda da je ljubav Srpkinje i Egipćanina bila kratkog daha. Lea je sa ćerkicom ubrzo utekla u Srbiju i, kako Blic saznaje, nema nameru da se vraća u Egipat i nastavi vezu sa Abubakrom. On, međutim, tvrdi da ga je Lea Šekarić ostavila bez prebijene pare, angažovao je advokata i preti da će pokrenuti pravni postupak kako bi ćerku vratio u Egipat.

Foto: Printscreen You Tube

Lea i Jasna

Abubakr tvrdi da ga Leina majka Jasna Šekarić nije volela od samog početka, da mu je to i rekla, ali da je Lea ipak želela da bude s njim.

- Lea mi je rekla da će otići na dve nedelje da vidi baku, jer je bolesna. Rekao sam joj da ostane i duže ako treba. Potpisao sam odobrenje (za put sa ćerkom) za te dve nedelje. Na aerodromu smo se oprostili, plakali, sve je bilo normalno. Lea mi je potom javila da su svi pozitivni na korona virus i da će morati duže da ostane u Srbiji, a onda me zvala da mi kaže da se neće vraćati i da ja nemam ćerku. Pokušao sam da stupim u kontakt s njima, ali me je Lea blokirala na svim mrežama, kao i njena majka - tvrdi Abubakr.

Foto: Printscreen You Tube

Lea i Abubakar

On je otkrio da Lea ima egipatsko državljanstvo, ali je istovremeno poslao srpski putni list za devojčicu u kojem jasno piše da ona ima srpsko državljanstvo.

Uprkos tome, Abubakr tvrdi da neće odustati, da mu nedostaje ćerka i da je angažovao advokata.

- Svi u mojoj porodici znaju šta se desilo. Treba mi moja ćerka, želim je nazad u svom naručju. Neka mi pošalju novac da dođem da je vidim, jer zbog njih dve (Lee i Jelene) nemam više para - kaže Abubakr.

Foto: Printscreen You Tube

Lea Šekarić

Za komentar ove porodične drame pozvali su Leu, koja se javila na mobilni telefon, ali je spustila slušalicu čim je saslušala pitanje.

Leina mama Jasna Šekarić rekla je da je angažovala advokate i da je to ozbiljna stvar. Jasna je rekla kako Lea nije ni venčana, uprkos tome što je njen suprug pokazao venčani list. Podsećanja radi, Jasna se 29. novembra pohvalila na Instagramu da je postala baka i da je njena ćerka Lea rodila ćerku S. u Egiptu, gde se i ona tada nalazila.

Foto: Printscreen You Tube

Jasna sa unukom

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija