• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informe/M.K

21.02.2022

13:55

OVO SU PEVAČI KOJI SU SVOJ ZARAĐENI NOVAC ODLUČILI DA ULOŽE U NEŠTO PAMETNO! Njihovi ugostiteljski objekti su pravi "RAJ NA ZEMLJI"!

printscreen

Estrada

OVO SU PEVAČI KOJI SU SVOJ ZARAĐENI NOVAC ODLUČILI DA ULOŽE U NEŠTO PAMETNO! Njihovi ugostiteljski objekti su pravi "RAJ NA ZEMLJI"!

Podeli vest

Dosta ljudi sa naše estrade se oprobalo u ulogama ugostitelja, neki su i dalje veoma uspešni u tom poslu, dok su drugi odustali još na početku.

Naši pevači često zarađeni novac koji dobiju od nastupa gledaju da ulože u još neki biznis kako bi imali dodatan prihod novca. 

Neki od njih otvorili su mužičke studije, dok su drugi ugostiteljske restorane. Neki su uspeli i traju decenijama, dok su neki na samom početku odustali.

Neda Ukraden imala je kafiće i restorane u Sarajevu, a svoj biznis proširila je u Beograd. Ona je otvorila i veliku igraonicu na Banovom Brdu, tu zapravo najviše vremena provodi sa svojim unucima. Mislila je i na dame, pa je pored otvorila koznetički salon. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Zorica Marković je neko ko je otvorio, i zatvorio dosta ugostiteljskih objekata. Kako saznajemo kad se oporavi pranira da otvori novu kafanu. Njeni restorani su poznati po nezaboravnim provodima, gde često nastupa većina njenih kolega.

Foto: HIT dodatak/informer

Lepa Brena je jedna od najuspešnijih naših dama kad je biznis upitanju. Doskorašnja vlasnica gigantske muzičke produkcije, davne 1993. otvorila je mali kiosk brze hrane u Novom Sadu, u kojem se mahom prodaju pljeskavice. Pored toga, ona zajedno sa suprugom Bobom Živojinovićem poseduje i laundž bar (kafić i restoran) na Zlatiboru.

Foto: ATAIMAGES

Haris Džinović je nekoliko godina bio vlasnik kafane u Parizu. Prijatelj i on otvorili su restoran, jer im se smučilo da ih izbacuju posle fajronta. Zaključili su da nema boljeg rešenja od otvaranja sopstvene kafane u kojoj nema fajronta! Ali, kafana Harisa Džinovića, u kojoj je pevač sa prijateljima lumpovao do zore, nije dugo opstala.

Foto: Printscreen You Tube/RTS Najlepše narodne pesme - Zvanični kanal

Verica Šerifović, godinama je držala kafanu sa suprugom Rajkom Šerifović u Kragujevcu. Njihov restoran je bio poznat kao mesto gde se odlično jede i sluša dobra muzika. Nakon razvoda Marija i Verica su se preselile u Beograd.

Foto: Privatna arhiva

Marija Šerifović je najbolja pevačica u regionu, ali se nije dobro pokazala kao biznismen. Ona je prvo uložila novac u kafuć nedaleko od Beogradske areneu naselju gde inače živi, pokušala je i sa dikotekom u Beču ali su se njeni poslovi neslavno završili. A, onda je pronašala čarobnu formulu - biznis je prepustila majci Verici kojoj je otvorila poslastičarnicu. Marija se drži mikrofona i radi ono što najbolje ume – peva.

Foto: printscreen

Branka Sovrlić i njen suprug vlasnici su nekoliko ugostiteljskih objekata u Sarajevu, a najpoznatiji je " Bosanska kuća"

Foto: printscreen instagram/branka_sovrlic

Zoran Pejić Peja i njegova bivša supruga Zlata Petrović dok su bili u braku, otvorili su kiosk brze hrane koji se zvao kao i voditeljova emisija "A što ne bi moglo", i fenomenalno je radio. Međutim, kad je njihov brak počeo da ima krizu tad je u lokalu sve stalo. Posle razvoda ovaj kiosk pripao je Peji. 

Foto: instagram printscreen

Nataša Bekvalac rentira imanje u Čeneju za organizaciju i veselja.

Foto: Prntscreen

Najpoznatiji ugostitelj na estradi je Andrija Era Ojdanić, on ima veliki motel na Ibarskoj magistarli koji se zove "Era". Pevač je sada proširio posao i nedaleko od motela otvorio kafanu koju on naziva rabadžijskom, jer je na Ibarskoj magistrali. Kao iskusnom vuku sa nepogrešivim osećajem za dobar posao, ugostiteljski biznis mu cveta. Njegova kafana je neprekidno puna.

Foto: printscreen Twitter

Pokojni pevač Šaban Šaulić otvorio je kafić pod imenom "Kralj", njegova supruga Gordana i ćerka Ilda Šaulić odlučile su ipak da ovaj kafić idalje radi u sećanje na kralja narodne muzike.

Foto: Printscreen You Tube/ RTS Najlepše narodne pesme - Zvanični kanal

Pevačica Gordana Stojićević, godinama vodi restoran LM, koji je otvorila sa suprugom. Od kada ovaj lokal radi pevačica više ne kuva u svom domu, a uvek ima gde da zapeva da zabavi goste i dodatno lepo zaradi. 

Foto: Insajder/Marko Đoković

Lepa Lukić htela je da pomogne svom bratancu i njegovoj ženi koji su ostali bez posla, pa im je otvorila kafanu " Od izvora dva putića" 

Foto: Printscreen You Tube/Glamur TV HAPPY

Halid Muslimović u svom rodnom gradu otvorio je hotel, a nakoliko godina posle toga i restoran. On često voli da zapeva u njegovom lokalu.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Halid Bešlić vlasnik motela, kao i pumpe koju je nedavno izdao. On priznaje da je mnogo bolji pevač nego ugostitelj,ali da i dalje drži motel, jer uvek može smestiti brojne prijatelje i rodbinu kada mu dolaze u Sarajevo.

Foto: Novak Đurović

Zvezda Granda Milan Dinčić Dinča držao je restoran brze hrane. Poznat je kao dobar zabavljač, hteo je i da se oproba u ulozi roštiljdžije, što mu je jedno vreme i polazilo za rukom. Dok se njegov kolega Nenad Jovanović oprobao u otvaranju poslastičarnice "Slatka karmen" koja već nekoliko godina za redom uspešno radi.

Foto: printscreen

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, takođe su se oprobali kao vlasnici jednog restorana, koji se zove "Tri tačke". Restoran za sad veoma lepo posluje. 

Foto: printscreen instagram/aleksandraprijovic

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
OPOMENA

pre 2 godine

TO SU SLINE KOJE NE PACAJU POREZ A NEDA JE POZNATA PO TOME DA JE ZAPALILA SVOJ KAFIC NEBI LI DOBILA ODSTETU OD OSIGURANJA...TO SU SVE VASE PERJANICE, KAKVA STRANKA TAKVE PERJANICE...SVI ONI SA VAMA IZ STRANAKA NE PLACAJU POREZ I STETE DRZAVI, ZNACI SVE NJIHOVO EJ ZAPRAVO - NARODNO...TO NAROD SVAKAKO ZNA PA AKD BIDE VREME SETICE SE TOGA...O TOME KAK VI SHENLUCHITE SVI SU SAZNALI KADA SE IZLAJALA NADA TOPCHAGIC KOJA ZOVE VUCHICA I ON JOJ BRISE POREZ NA NJENU NEKRETNINU... JEDNOG DANA CE VASA DECA DA VRACAJU VASE DUGOVE

sledeća vest

Vesti

Ministar Mali rasturio tajkunske medije! Dva pitanja - a onda muk!
Politika

Ministar Mali rasturio tajkunske medije! Dva pitanja - a onda muk!

Prvi potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali, ministarka privrede Adrijana Mesarović i direktor kompanije Er Srbija Jirži Marek, prisustvovali su danas na Aerodromu "Nikola Tesla" tokom predstavljanja novog aviona s bojom i oznakom specijalizovane izložbe Ekspo 2027.

06.10.2024

10:41

TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)
Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

06.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija