• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

23.02.2022

14:11

POPIO MOKRAĆU PA PODELIO TO SA PRATIOCIMA Srpski voditelj otkrio tajne Holivudskih zvezda, a evo šta o tome kaže nauka!

printscreen/Instagram

Estrada

POPIO MOKRAĆU PA PODELIO TO SA PRATIOCIMA Srpski voditelj otkrio tajne Holivudskih zvezda, a evo šta o tome kaže nauka!

Podeli vest

Ne pokušavajte ovo kod kuće!

MTV zvezde svoju karijeru na osnovu koje zarađuju milione dolara zarađuju između ostalog i na osnovu izgleda, pa ne čudi što su poznati spremni da daju sve kako bi ostali večno mladi. Često svoje dnevne rutine podele sa svojim fanovima koji ih slepo prate.

Foto: printscreen/Instagram

Videvši Madonu kako pije sopstveni urin, mnogi su se zainteresovali za tajnu "eliksira mladosti", a mada je svima dobro poznato da je mokraća štetna za ljudski organizam, oni koji bi sve uradili da imaju izgled nekoga od 20 godina bili su spremni da ispitaju "lekovitost" ovog napitka. 

Foto: printscreen/Instagram

Jedan od njih je bio i voditelj Srđan Zele Zelembaba, koji je na svom Instagram profilu objavio snimak sebe kako pije urin. On je svoje iskustvo podelio sa pratiocima, ali je u pomoć pozvao i stručnjake koji su pojasnili šta se dešava sa našim telom, ako u njega unesemo materije koje smo prethodno izbacili.

Foto: printscreen/Instagram

Mi bismo vas upozorili da ovo ne pokušavate kod kuće, a do kakvog zaključka je došla nauka, pogledajte u videu ispod.

 

 

POGLEDAJTE ŠTA JE ZA INFORMER.RS KAZALA CECA O RASKIDU S BOGDANOM:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Hitno! "Makron pokušava da izvrši udar!"
Planeta

Hitno! "Makron pokušava da izvrši udar!"

Lider francuske desnice Marin le Pen optužila je francuskog predsednika Emanuela Makrona da žuri da imenuje najviše zvaničnike, što ona vidi, kako je navela, kao preotimanje vlasti.

02.07.2024

15:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija