• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Saša Kostić

23.02.2022

18:18

MNOGO SAM PATILA ZBOG VIKTORA, PLAŠILA SAM SE DA ĆE DOBITI DIJABETES! Lepa Brena u velikoj ispovesti otkrila šta joj je sve prorekla BABA VANGA!

printscreen

Estrada

MNOGO SAM PATILA ZBOG VIKTORA, PLAŠILA SAM SE DA ĆE DOBITI DIJABETES! Lepa Brena u velikoj ispovesti otkrila šta joj je sve prorekla BABA VANGA!

Podeli vest

Proslavljenu pevačicu život nije mazio, ali joj je utešila najveća proročica svih vremena

Lepa Brena uvek je otvoreno govorila o svom životu i kada je bilo dobro i kada je bilo loše, a sada je za HIT Informer otkrila šta joj je prorekla Baba Vanga, kao i kakve je probleme imala sa mlađim sinom Viktorom.

Foto: HIT dodatak/informer

Ljubav im je cvetala...Brena i Boba

Pevačica je čuvenu proročicu Vandeliju Pandevu- Baba Vangu posetila u Bugarskoj i ona joj je otkrila za koga će se udati i kako će se odvijati njena karijere.

Breni su tada u ljubavi cvetale ruže, a i karijera joj je išla uzlaznom putanjom - imala je veliku turneju po Bugarskoj.
- Savetovali su me da noć uoči susreta sa njom prespavam na nekoliko kockica šećera. To mi je bilo čudno, ali sam ipak uzela taj šećer. Kada smo stigli ispred njene kuće, na stotine ljudi je čekalo u redu. "Ti si Lepa Brena? Znala sam da ćeš doći kod mene!", tim rečima me je pozdravila kada sam ušla kod nje u kuću. Poklonila sam joj svilenu maramu i zlatni lanac sa malim priveskom. Prorekla mi je da nikada neću prestati da pevam, da je to moja sudbina. Rekla mi je da ću otvoriti kuću gde će raditi mnogo pevača i glumaca i da ću se udati za našeg čoveka koji nosi belu uniformu. Tada nisam shvatala da će to biti Boba, iako smo nas dvoje već bili u vezi. Prognozirala mi je da ću imati samo mušku decu. Upitala me je želim li da saznam kada ću umreti. Rekla sam joj da ne želim, to mi je bilo strašno, ali umirila me je rečima da ću biti dugovečna - kaže ona.

Foto: novi.ba

Sve joj prorekla... Baba Vanga i Brena

Te, 1991. godine Brena se zaista udaje za čoveka u beloj uniformi. Pre glamurozne svadbe teniser je zaprosio pevačicu u Nemačkoj:
- Bili smo na Oktoberfestu u Minhenu sa mojim roditeljima. Znala sam da će me zaprositi, ali sam ga zamolila da to uradi na staromodan način i da zatraži dozvolu od mog oca. Tatu sam prethodno pripremila i rekla mu da se malo nećka. Boba je imao tremu, popio je pola flaše konjaka, a s drugom polovinom krenuo je do tatine sobe. Čim je zatražio moju ruku, tata mu je kao iz topa rekao: "Deco, neka vam je sa srećom." Kada sam ga kasnije pitala zašto nije uradio onako kako smo se dogovorili, odgovorio je: "Ćerko, toliko odugovlačite ovu vezu da sam pomislio da se nikad nećeš udati." Boba je jedini muškarac za kog bih se i danas udala - iskrena je pevačica.

Foto: Printscreen You Tube/Lepa Brena

Brena i Boba na venčanju


Porodica Živojinović 1992. godine postaje bogatija za još jednog člana - sina Stefana. Pevačica se prisetila porođaja u Njujorku:
- Boba me je bodrio tokom porođaja. Savetovao me je kako da dišem i na taj način smanjim bolove. Kada se Stefan rodio, Boba je presekao pupčanu vrpcu. Stefan je bio krupna beba, a od lekara je dobio ocenu deset. Nisam ni sanjala da je dete toliko zadovoljstvo i da na poseban način ispunjava ženu.

Foto: HIT dodatak/informer

Deca su je posebno ispunila... Lepa Brena, Boba i sinovi Stefan i Viktor


Šest godina kasnije dobijaju i drugog sina Viktora, koji danas uspešno vodi privatni biznis. Odmalena je voleo da jede, pa je pre nekoliko godina vodio ozbiljnu borbu sa viškom kilograma. To je za Brenu bio stresan period, ali je najmlađi član porodice Živojinović uspeo da smrša čak 50 kilograma.
- Boba i ja smo stalno pravili večere još dok su deca bila mala i zato je Viktor došao do cifre od 163 kilograma. Mnogo sam patila zbog toga! Bilo mi je toliko teško da sam plakala. Kad god ga pogledam, stane mi knedla u grlu, a imao je samo dvadeset godina. Plašila sam se da ne dobije dijabetes - priča Brena i dodaje da je njen suprug motivisao Viktora da se uhvati ukoštac sa problemom:

Foto: printscreen youtube blic

Propatila zbog sina... Brena i Viktor


- Nije postajao nikakav nutricionista koji je mogao da utiče na njega, ali je između njega i oca postojao muški dogovor koji su poštovali. Viktor je šampion naše porodice zbog gubitka kilograma.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17