• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T. M.

26.02.2022

07:54

BRENA OVO NE PODNOSI KADA DOĐE NA NASTUP! Pevačica otkrila šta joj narušava DUŠEVNI MIR!

Novak Đurović

Estrada

BRENA OVO NE PODNOSI KADA DOĐE NA NASTUP! Pevačica otkrila šta joj narušava DUŠEVNI MIR!

Podeli vest

Najpopularnija pevačica u regionu otkrila je šta ne dozvoljava da joj se dogodi na nastupu

Lepa Brena i dalje je jedna od najaktivnijih pevačica na estradi, ali otkriva da i dalje postoje stvari koje na svom nastupu ne dozvoljava. Ono što joj posebno smeta jesu stvari koje joj narušavaju duševni mir:

Foto: Novak Đurović

Ne dozvoljava da joj bilo ko naruši duševni mir.. Lepa Brena

- Iskrena da budem, uglavnom dođem sat, dva pred nastup, već spremna. Imam gotovu i frizuru i šminku. Jedino ne volim da oko mene bude gužva, vika, da se stvara panika. Bitno mi je da na binu izađem u duševnom miru - rekla je ona istakla da koncerti više nisu kao nekada:

- Današnji nastupi se dosta razlikuju.  Od ’82. do ’91. godine imala sam po dva koncerta dnevno sa „Slatkim grehom“, putovali smo, organizovali turneje… nakon svega što se izdešavalo ’91. godine koncerti su maltene nestali. Kada se stanje u regionu smirilo, pevači su se vratili nastupima, ali to nije bilo isto - rekla je pevačica.

Brena je ovom prilikom progovorila i o nasilju nad ženama i otkrila da se veoma interesuje za ovu temu:

- Upućena sam u slučajeve nasilja nad ženama, a pomno pratim tu priču i na svetskom nivou. Volela bih da se društvo ozbiljno pozabavi temom zlostavljanja žena, dece, kao i pedofilijom. Mislim da bi trebalo zakonom mnogo strože kažnjavati takva dela. Takođe, javne ličnosti, ali i svi ljudi treba da daju podršku žrtvama nasilja. Svi koji su ikada doživljavali zlostavljanje treba da istupe i da otvoreno govore o svom problemu, da se oglase. Mislim da ne postoji ženska osoba koja nije zlostavljana na bilo kakav način - rekla je pevačica.

Foto: printscreen instagram/lepabrenaa

- Jedina razlika je ta što je ranije žene bilo sramota i strah da tu kažu. Takođe veoma je prisutna i osuda naroda, mnogi postavljaju pitanje zašto niste ranije to rekli. Pa možda pre 30 godina nisam imala hrabrosti, podršku javnosti… Danas bi to trebalo da bude drugačije - rekla je Brena.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija