• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

27.02.2022

08:47

VUK MOB DUGUJE ZELENAŠIMA PREKO 100.000 EVRA! Reper se oglasio i otkrio u kakvoj je FINANSIJSKOJ SITUACIJI!

Estrada

VUK MOB DUGUJE ZELENAŠIMA PREKO 100.000 EVRA! Reper se oglasio i otkrio u kakvoj je FINANSIJSKOJ SITUACIJI!

Podeli vest

Popularni reper, navodno, izdaje i stan i kuću kako bi vratio dugove

Prema pisanju medija, reper Vuk Mob, dužan je zelenašima preko 100.000 evra zbog čega je, navodno, bio prinuđen da izda kuću u Žarkovu za 7.000 evra i stan na Obilićevom vencu.

Foto: HIT dodatak/informer

Vuk Mob

- Čak i da ima svakog vikenda nastupu Vuk ne bi mogao da zaradi dovoljno para koliko je dužan, jer mu u poslednje vreme svi traže novac. Znam da je uzeo od dvojice zelenaša pare pod kamatu, ali ne znam dal im plaća rate. Čuo sam da samo njima duguje pre sto hiljada evra, a sem toga jure ga i iz neke rent a kar agencije do kojih je uzimao automobile. To su oni luksuzni automobili ispred kojih se slikao pa je to objavljivao na Instagramu. To nisu njegova kola, već ih iznajmi na neko vreme, pa ih vrati. On poznaje vlasnike te agencije pa mu je davao automobili da plati kad može, pa je Vuk napravio veliki ceh jer nije imao od čega da plaća taj luksuz - navodi izvor i dodaje da Vuk i dalje nije izdao kuću:

Foto: prinstscreen

Popularni reper, prema pisanjima medija, dužan i za klavir

- Osim te velike kuće za koju traži 7.000 evra, a koliko čujem još nikome nije iznajmio, Vuk je oglasio rentiranje i stana u centru Beograda. U pitanju je luksuzno opremljena nekretnina na Obilićevom vencu, veličine 100 kvadrata. Međutim, već 33 dana, koliko je prošlo otkako je oglas postavljen, niko se nije javio ni da pita za stan jer je cena previsoka. Pa ko će da da 800 evra mesečno za to - priča izvor, dodajući da poznaje i čoveka kojem Vuk duguje pare za klavir koji je kupio još kad je opremao velelepnu vilu u Žarkovu:

- Mom poznaniku od kojeg je kupio klavir duguje 3.000 evra. Neće ni da se javi na telefon kad ga zove da pita hoće li i kad dati pare. U početku je govorio da će dati čim prođe korona i kad počne da nastupa, a posle nekoliko meseci prestao je da se javlja. Ko zna kome je još dužan i za šta- navodi se.

Foto: Instagram/printscreen

Međutim, reper se juče oglasio i otkrio da nikakvim zelenašima nije dužan:

- Po ovoj priči, ja ću uskoro morati i bubreg da prodam da bih vratio zelenašima dugove. Ja bih samo voleo da se jave ti zelenaši da vidim kome ja to dugujem 100.000 evra - kazao je Vuk koji 

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milutin

pre 2 godine

Bubreg ne može da vrati toliko dug ali dobro je što imaš nekretnine i bilo bi ti pametno da se što pre odužiš proavajući nekretnine i da se nikad ne zadužuješ.treba da živiš isključivo od svog rada.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija