• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Stars/Informer.rs

28.02.2022

23:00

ERA ZOVE KOLEGE U KAFANU PA POBEGNE! Saška Karan isprozivala Ojdanića - Stavila pevača na STUB SRAMA!

printscreen

Estrada

ERA ZOVE KOLEGE U KAFANU PA POBEGNE! Saška Karan isprozivala Ojdanića - Stavila pevača na STUB SRAMA!

Podeli vest

Bivša učesnica rijalitija i pevačica Saška Karan progovorila je odnosu sa mužem, ali i svom učešću u rijalitiju.

Saška je istakla da nikad nije imala dlake na jeziku i da je zbog toga u životu i karijeri imala dosta problema.

- Uvek sam govorila šta sam mislila i zbog toga sam imala dosta problema. Takva sam osoba i svakom kažem sve. Ne volim foliranje, niti kada mi neko govori "kuco, maco", ne volim takve ljude.

Foto: Printscreen You Tube/Press Pretres TV GRAND

Saška Karan

Postoje li neke tajne tvojih kolega koje znaš, a koje bi, da ih otkriješ, napravile haos na estradi?

- Naravno. Iako se ne družim privatno sa estradom, baveći se ovim poslom čula sam i videla svašta na raznim nastupima i snimanjima. Ipak, ne bih sad o tome. To bih zadržala za sebe.

U kakvim si odnosima sa Sašom Popovićem i "Grandom"? Mnogi su primetili da te dugo nema tamo.

- Zaista ne znam da li sam zabranjena u "Grandu", ali mi sve liči da je tako. Sa Sašom sam bila u dobrim odnosima, čak sam za njih izdala i svoj album "Ukrštenica". On mi je radio hit "Daću, daću" i još neke pesme. Imali smo lepu saradnju. Jednostavno, otkad sam počela da dolazim na Pink i otkad sam učestvovala u rijalitijima, kao da ima nešto što im se ne sviđa. Kao da sam zabranjena, imam takav utisak. Ne znam zašto, ali me nikada nisu zvanično obavestili o tome. Zovu razne anonimuse, a mene ne. Hiljadu stvari tu može biti, ali očigledno da je tako. I ne moraju, baš me boli uvo. Nisam na početku karijere, to me ne tangira. To je ovim klincima bitno, meni ne.

Postoji li neki događaj u karijeri koji ćeš pamtiti kao najneprijatniji?

- Negde početkom dvehiljaditih pevala sam na svadbi sa 400 zvanica s mojim dragim kolegom Radetom Jorovićem. Ipak, na nju nisu došli ni mladini, ni mladoženjeni, jer su se posvađali. Šator je bio prazan - samo konobari, kuvari i mlada i mladoženja. Mladoženja nam je isplatio honorar i rekao da pevamo i veselimo se kao da su tu svi gosti. Osećala sam se grozno i neprijatno, ali smo odradili posao.

U medijima se spekulisalo da si pred razvodom.

- Mi smo u braku više od 30 godina i zadovoljna sam našim odnosom. Izuzetno sam ljubomorna. U stanju sam da mužu mirišem košulje svaki dan, da vidim na koje parfeme miriše. U našem braku nikad nije dosadno. Jednom sam bila u Makedoniji na turneji, zvala sam ga više puta jer je znao da treba da dođem, ali se nije javljao. Odmah sam se obukla i zakucala mu na vrata. Lupam i lupam i ništa. Toliko sam bila besna da sam uzela onu špijunku i iščupala je sa vrata. On nije znao ko je, tad je otvorio i pitao me da li sam normalna. Uletela sam unutra, sve sam pregledala. Toga se sećam.

Foto: Printscreen You Tube

Era Ojdanić

Da li je neka tvoja koleginica muvala tvog muža?

- Suprug je bio vrlo zgodan i lep. Toga je možda bilo, ali ja to ne znam. Iskreno, ne bi mi on to ni priznao, jer zna kakva sam. Otišla bih toj koleginici u kuću, a njemu bih sipala mišomor. Uvek je do sada za sve imao opravdanje i alibi.

Ko je najveća škrtica na estradi?

- Joj, moram prvo da pođem od sebe. Prva sam ja na listi. Posle mene Era Ojdanić. Kažu da zove goste i kolege u njegov restoran. Naruči im svašta pa pobegne, a konobar im sve naplati.

Imala si težak oblik korone, jedva si preživela. Kako si sad?

- Uplašila sam se jako, jer sam prvi put bila u situaciji da mirišem ljubičice odozdo (smeh). Sada je smešno, ali ne dao bog nikom. Bila sam na ivici života i smrti. Jedva sam se izvukla.

U poslednje vreme nas je napustio veliki broj ljudi sa estrade. Čija te je smrt najviše pogodila?

- Svi su mi bili dragi. Da se ne lažemo, uplašila sam se i za sebe, jer je nastupila prava čistka estrade. Najviše su me pogodile smrti Marinka Rokvića i Marine Tucaković. Marinko me je stalno pozdravljao preko zajedničkog prijatelja s kojim je igrao fudbal, a Marina mi je podarila hitove "Odličan 5" i "Ukrštenica".

Foto: printscreen facebook/Saska Karan Gazivoda

Saška sa ćerkom

Koga bi od poznatih ličnosti volela da vidiš u rijalitiju?

- Ja više ne bih ulazila u rijaliti. Ovi anonimusi su upropastili rijalitije. Volela bih da vidim stare koke - Nadu Topčagić i Veru Matović.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)
Live TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)

Amerika je rešila da nam za svog novog izaslanika pošalje čoveka koji ukupno ima tri slike na internetu. To je čovek koji je organizovao Majdan. Ne pište nam se dobro. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i stručnjak za bezbednost Ivan Miletić. Novinar i ratni reporter Igor Damjanović uključio se uživo u program i komenarisao je ovu temu.

27.07.2024

19:43

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija