• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/T.M.

01.03.2022

15:08

LUNA ĐOGANI I KIJA KOCKAR SE POMIRILE! Pevačica priznanjem ŠOKIRALA JAVNOST!

printscreen

Estrada

LUNA ĐOGANI I KIJA KOCKAR SE POMIRILE! Pevačica priznanjem ŠOKIRALA JAVNOST!

Podeli vest

Pevač Aca Lukas održao je konferenciju za medije pred nastup na festivalu za predstavnika Evrovizije 2022. godine.

Aca je Kiju Kockar predstavio kao svog PR menadžera. Novinari su postavljali pitanja, a onda su ih pitali da li će pozvati da za Lukasa na Beoviziji glasaju i fanovi Lune Đogani, inače bivše ljubavnice njenog bivšeg supruga Slobe Radanovića, sa kojom ju je prevario u rijalitiju Zadruga.

Foto: Foto: Informer.rs/T. Matić

Kija Kockar i Aca Lukas

- Ja sam ovde neutralna. Smatram da u ovom trenutku ljudi trebaju da gledaju da li im se i pesma sviđa i izvođač - istakla je Kija, a onda je usledilo pitanje novinara:

- Znači pozivaš i Lunatore da glasaju? - glasilo je pitanje za Kiju.

- Naravno svi treba da gledaju, to je daleko iza nas i tačno je da smo Luna i ja u korektnim odnosima - odgovorila je Kija novinarima.

Foto: Foto: Informer.rs/T. Matić

Kija, Saša i Aca

- Svi koji su za Kiju glasaju za mene - rekao je Lukas.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nena

pre 2 godine

E ja koja sad podržavam Lunu neću glasati za Lukasa, posebno jer je autor pesme osoba koja je sa svojim kumom, iskoristila Lunu, za rad karijere i razne bolesnike joj navukla na život ali iz Bog Koje koja se nije odrekla svog prijatelja koji je upadao u Lunin butik i palio garderobu, maltretirao zaposlene i za kog svi sumljaju da je pravio smrtovnice Luninoj bebi... Tako Adio Lukas nije sve baš zbog Kije ima i zbog drugih stvari, mnogo gorih ...

Neko iz mase

pre 2 godine

Kakve veze imaju Lunini fanatici sa nwcijom pobedom pa tu glasa Srbija!I kakvo pitanje postavljaju novinari sa odnosom zakonite zene i bivse ljubavnice 432

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija