• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

01.03.2022

16:15

LUKSUZNO! Petar Grašo i Hana Huljić dobili burme ručno rađene samo za njih!

Printscreen You Tube

Estrada

LUKSUZNO! Petar Grašo i Hana Huljić dobili burme ručno rađene samo za njih!

Podeli vest

O njihovoj svadbi i dalje bruji javnost.

Petar Grašo i Hana Huljić, pre dve nedelje zakleli su se na večnu ljubav, burme su dobili od kumova. Njih dvoje uskoro postanu roidtelji jednog dečaka, kako su obavestili javnost. Njihova veza iznenadila je javnost jer je Grašo prijatelj Haninog oca, i on je 14 godina starije od nje. 

Foto: 24 sata.hr video/prntscreen

Tekst potpisa

- Burme su izrađene od 14-karatnog zlata, roze boje. Prstenje je izvana matirano, a iznutra sjajno. Nekoliko dana nam je trebalo da se izradi prstenje jer smo u ovim burmama spojili Hanine i Petrove želje, pa su razgovori i konsultacije rezultirali ovim decentnim i elegantnim komadima - rekli su iz zlatar.

Njihov nakit tradionalno ručno izrađen uobličen u moderan dizajn koji obožavaju brojne zvezde poput Anđeline Džoli, Severine, Nine Badrić, Bože Vreće... Anđelina je njihov nakit nosila u Sarajevu 2012. na premijeri njenog redateljskog filma gde je stigla s tadašnjim suprugom Bredom Pitom.

Foto: Instagram

- Hanin prsten krasi jedan dijamant, a intimna poruka zapisana sa unutrašnje strane oba prstena ostaje tajna koju samo Petar i Hana mogu podeliti s javnošću - rekli su iz zlatar za 24sata.hr.

Kako piše RTL Exkluziv, Grašo je na venčanju otkrio da će biti devojčica. Upućeni za već pomenuti hrvatski list kaže da će sigurno imati neko tradicionalno splitsko ime.

- Hana i Petar jako drže do tradicije. Na primer otac od Tonča Huljića zove se Ivan, kao i Tončev sin, koji je dobio ime Ivan. Stoga možemo očekivati neko porodično ime - otkrio je izvor.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija