• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

02.03.2022

17:09

LUNA UPUTILA POSLEDNJE REČI SVEKRVI! Đoganijeva otkrila kakav je odnos imala s Markovom majkom!

Estrada

LUNA UPUTILA POSLEDNJE REČI SVEKRVI! Đoganijeva otkrila kakav je odnos imala s Markovom majkom!

Podeli vest

Rijaliti učesnica objavila je fotografiju sa svekrvom koja je iznenada preminula

Luna Đogani bila je u odličnim odnosima sa svojom, sada, pokojnom svekrvom i to je pokazala sada kada je Nedeljka Miljković preminula.

Foto: TV Pink printscreen

Luna se oprostila od Nedeljke emotivnim rečim uz zahvalnost na svemu i time otkrila da su se lepo slagale:

- Nedo moja dobra, počivajte u miru, odmorite se. Hvala vam što ste bili toliko divni- napisala je Luna, koju je svekrva veoma volela.

Foto: Instagram/printscreen

Neda je uvek imala samo reči hvale za Lunu koju je podržavala u drugoj sezoni "Zadruge" kada je ona započela vezu s Markom.

Informer.rs je prvi objavio da je Nedeljka Miljković iznenada preminula u Brusu. Odranije je poznato da je Neda imala dijabetes i povišen krvni pritisak.

Ona je uvek bila uz svog sina, a ovako je govorila o njemu dok je bio u rijalitiju:

- Pratim rijaliti, gledam Marka. Vidim šta se dešava između Lune i njega, iako oni to još uvek kriju. Ona je meni sada preslatka. Kad su me pitali na početku rijalitija od svih zadrugarki koju bih izabrala za snajku, ja sam rekla baš Lunu. I Marko je u jednom trenutku dole u Beloj kući rekao da je ona dosta sazrela i da više nije klinka. U "Zadruzi 2" mi se njeno ponašanje mnogo više dopada nego u prethodnoj sezoni. Ono sve loše što se izdogađalo treba da precrta i da ide napred. Nemam ništa protiv nje, stvarno je sada drugačija. Oblači se, sredi se, lepa je. Ono pre je bila svakodnevno u pidžamama- pričala je Neda svojevremeno dok su Luna i Marko bili u rijalitiju "Zadruga".

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "NA SASLUŠANJU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija