• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

02.03.2022

21:05

ŠAKO PONOVO SLAO SNIMKE MALOLETNICI? Oglasila se majka devojčice nakon što je videla video u kom PEVAČ MASTU*BIRA!

Žarko Radovančev

Estrada

ŠAKO PONOVO SLAO SNIMKE MALOLETNICI? Oglasila se majka devojčice nakon što je videla video u kom PEVAČ MASTU*BIRA!

Podeli vest

Pevač ponovo u centru skandala!

Šako Polumenta (53) ponovo je eksplicitne snimke slao maloletnoj devojci čija se majka sada i oglasila za medije. 

Foto: instagram printscreen/sakopolumenta

Opet slao snike i dozivao devojke u krevet... Šako Polumenta

Folker je devojčici slao snimke iz kreveta uz izgovaranje neprimerenih reči:

- Daj mi da te gledam malo ovako. Daj mi sve to da vidim. Mmm. Jesi li došla kući da te vidim, nema mi te. Eto tako - vidi se na prva dva snimka, na kojima se vidi Šakovo lice, dok su druga dva daleko eksplicitnija:

- Vidiš koliko te voli, bre. Vidiš li? Ovo je tvoj. Uzmi ga. Uff. Uzmi ga, živote moj. Dođi, dođi. Da ti bude lepo sve, da - čuje se na snimcima, na kojima je u prvom planu Polumentin polni organ u erekciji.

Majka maloletnice prokomentarisala je ovo, ali nije htela javno da govori pod imenom:

- Tog čoveka neću da komentarišem, niti želim da imam ništa s njim. Kad mi je pokazala šta joj je poslao, zgrozila sam se. Ne znam da li je samo njoj slao ovakve snimke ili je taj broj devojčica veći - poručila nam je izbezumljena majka.

Šako Polumenta revoltiran je što je njegov porno-video ponovo u centru pažnje.

- To neka budala šalje. Ta priča je ispričana više. Ne razumem zašto dajete tim osobama na važnosti, ja to nisam zaslužio. Toliko lepih stvari sam učinio, a vi hoćete da pustite stare snimke - poručio je Šako.

Inače, ovo nije prvi put da su se pevačevi intimni snimci pojavili u javnosti.

Foto: Instagram

Mina Vrbaški ga je prva razotkrila

Pored prepiske sa tada maloletnom Minom Vrbaški, kojoj je slao identične snimke posebno onog na kom govori: "Nedostaješ, dođi da me ljubiš", svojevremeno je bio objavljen i eksplicitni audio-snimak glasovnih poruka oženjenog pevača, koji je zavodio javnosti nepoznatu devojku i bez dlake na jeziku joj pričao šta bi joj sve radio tokom seksa. Osim ovoga, javnost je mogla da vidi i njegov privatni snimak u kom Šako Polumenta poziva maloletnicu u krevet, kao i onaj na kojem je pevač potpuno nag.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 2 godine

I za ovog pedofila hemijska kastracija. Osloboditi zemlju bolesnika i ne izizivljenih seksualnih manijaka.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija