• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

03.03.2022

07:00

NEĆU DA BUDEM KONOBARICA U HOLIVUDU! Sloboda Mićalović progovorila o inostranoj karijeri!

Instagram/sloboda_micalovic_boba

Estrada

NEĆU DA BUDEM KONOBARICA U HOLIVUDU! Sloboda Mićalović progovorila o inostranoj karijeri!

Podeli vest

Sloboda Mićalović kaže da neće po svaku cenu da juri holivudsku karijeru!

Popularna glumica koju ćemo ovih dana gledati u kazahstanskom filmu "Suncokreti" objašnjava da joj je za sada bliža istočna kinematografija nego daleka Amerika.

Foto: Promo

Uspešna je i ovde... Sloboda


- U Srbiji sam zaposlena u pozorištu, a osim toga prioritet mi je i porodica. Zbog toga nemam mnogo vremena da gradim karijeru van naše zemlje. U Holivudu se karijera gradi tako što pored čekanja na audicije za uloge morate i da konobarišete, a mene to nikada nije interesovalo i nisam više mlada za takve stvari - priča glumica i dodaje da nema ništa protiv inostrane karijere:
 

Foto: Printscreen You Tube/K1 Televizija

Glumi u Kazahstanu...

- Kada me neko pozove da snimim neki film u inostranstvu, rado ću se odazvati. Tako je bilo za film "Suncokreti" koji sam snimala u Kazahstanu, a tako sam snimila i jedan u Jermeniji. Ali ne mogu da živim negde u inostranstvu.
Sloboda kaže da je ulogu u "Suncokretima" dobila dok je snimala domaću hit seriju.
- Dobila sam ulogu dok sam snimala "Korene" u Jagodini. Malo je falilo da odbijem jer ruski nisam nimalo znala, ali su me Anica Dobra i Dara Džokić nagovorile da prihvatim. Godinu dana sam učila ruski, uspela sam da ga savladam i odlično sam se snašla - priča glumica.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "NA SASLUŠANJU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija