• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: G.T.

03.03.2022

21:51

TRUDNA MARIJA MIKIĆ NOSI HALJINU TEŠKU 15 KILOGRAMA Evo šta je rekla o drugom stanju (VIDEO)

G.T.

Estrada

TRUDNA MARIJA MIKIĆ NOSI HALJINU TEŠKU 15 KILOGRAMA Evo šta je rekla o drugom stanju (VIDEO)

Podeli vest

Večeras se održava prvo polufinalno veče "Pesme za Evroviziju", takmičenja za numeru koja će predstavljati Srbiju u Torinu u maju, a među kandidatima je Marija Mikić.

Marija Mikić na večerašnjem takmičenju predstaviće se pesmom "Jul", a juče je u medijima vest o njenoj trudnoći odjeknula kao bomba. Međutim, pevačica je bila tajanstvena po pitanju toga.

Foto: Foto: G.T.

Marija Mikić

- Trenutno želim da se fokusiram na svoj nastup i mogu da vam kažem da pratite moj nastup do kraja. Očekuje vas nešto lepo, 17. sam po redu - rekla je Marija, koja je otkrila da haljina koju nosi na večerašnjem nastupu ima neverovatnih 15 kilograma. 

Šta je Marija Mikić sve rekla pred večerašnji nastup, saznajte u videu na početku teksta:

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "NA SASLUŠANJU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija