• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

05.03.2022

08:39

ODAKLE NAM 30.000 EVRA? Uraganke odgovorile na Lukasove prozivke!

printscreen

Estrada

ODAKLE NAM 30.000 EVRA? Uraganke odgovorile na Lukasove prozivke!

Podeli vest

Bile su zatečene njegovim komentarom.

Aca Lukas se u prvoj polufinalnoj večeri izbora za pesmu Beovizije našao u centru skandala.

Naime, pored sukoba sa Momčilom Bajagićem Bajagom, pevač je optužio čelnike, pre svega Oliveru Kovačević, da se pobeda namešta grupi "Biber".

Takođe, zapretio je da će izneti dokaze da je Kovačevićeva primala mito, kao i to da će, ako zatreba, dovesti čoveka koji mu je to rekao kao svedoka.

Foto: društvene mreže

"Uraganke" Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenija Knežević nisu se pronašle u optužbama Ace Lukasa, koji je izjavio da su neki pobednici prethodnih Evrovizija platili Oliveri Kovačević čak 30.000 evra da bi otišli na taj festival.

Foto: printscreen You Tube

- Pa mi čak i nemamo 30.000 evra! Svi znaju da je Pesma za Evroviziju ozbiljno takmičenje, naravno da je sve bilo regularno kad smo pobedile - kaže Ivana.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "NA SASLUŠANJU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija