• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.03.2022

11:08

DAN POSLE SKANDALA NA PESMI ZA EVROVIZIJU! Lukas sinu sprema svadbu! DANAS VELIKO VESELJE

Printscreen You Tube

Estrada

DAN POSLE SKANDALA NA PESMI ZA EVROVIZIJU! Lukas sinu sprema svadbu! DANAS VELIKO VESELJE

Podeli vest

Samo dan nakon skandala koji se dogodio na Pesmi za Evroviziju kada je Aca Lukas sa svojim timom napustio studio, pevač ima važne obaveze!

Naime, folker danas nema ni vremena da razmišlja o činjenici da je loše prošao na takmičenju zato što ženi sina! Pevačev najstariji sin Lazar oženiće danas svoju iyabaranicu Anu sa kojom čeka dete.
Svadbeno veselje će biti u jednom restoranu u Krnjači, a Lukas je otkrio detalje.

Foto: Printscreen You Tube

Aca Lukas


- Biće lepa svadba, biće lepe muzike. Pevaće pevači i pevačice, a sviraće muzičari, a na svadbi će biti gosti - rekao je Aca, pa otkrio i da će pevati na svadbi sina i snajke, ali da, kako kaže, neće praviti koncert.
- Verovatno ću otpevati neku pesmu, neću da pravim koncert kao što to rade neki na proslavama svoje dece. Ja pravim svadbu i ne zovem goste po čuvenju i popularnosti, nego zovem prijatelje - kaže pevač, a njegov sin imao je jednu želju za svadbeni ples.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija