• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.03.2022

21:07

PONOSNI MAMA I TATA ORGANIZOVALI IZNENAĐENJE ZA SINA! Evo kako je naslednik Aleksandre i Filipa proslavio 3. rođendan! (VIDEO)

Estrada

PONOSNI MAMA I TATA ORGANIZOVALI IZNENAĐENJE ZA SINA! Evo kako je naslednik Aleksandre i Filipa proslavio 3. rođendan! (VIDEO)

Podeli vest

Pevačica Aleksandra Prijović je danas sa suprugom Filipom Živojinovićem proslavila treći rođendan njihovog sina Aleksandra.

Aleksandra i Filip su tim povodom organizovali rođendansku žurku, koja je bila ukrašena do najsitnijih detalja motivima njegovih omiljnih likova iz crtanih filmova, tako da se njihov mezimac našao u pravoj bajci.

Žurci je prisustvovala i pevačica Ilda Šaullić koja je emotivan momenat kada mali Aleksandar duva u svoju rođendansku tortu, zabeležila mobilnim telefonom i objavila na Instagramu. Poroed ponosnih roditelja, nalazili su se baka i deka, Lepa Brena i Boba Živojinović. Ceo prostor je bio ukrašen balonima, a pored slavljenika je stajao niko drugi neko Miki Maus.

Foto: printscreen instagram

Veliko rođendanko slavlje

Osim dekoracije, brižna mama spremila je za svog sina posebnu tortu, na kojoj su nalazili rukavica Miki Mausa, Mini Maus, Paja Patak i ostala vesela družina. 

Aleksandar je odmah po buđenju počeo da otvara pregršt poklona, a sudeći po snimku, Živojinovići su uspeli da oduševe svog sina.

Foto: printscreen instagram

Aleksandar duva u rođendansku tortu

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija