• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.M.

07.03.2022

07:40

FOLKER ORGANIZOVAO GALA SLAVLJE ZA SVOG PRVENCA! Lukas oženio sina! (FOTO)

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

FOLKER ORGANIZOVAO GALA SLAVLJE ZA SVOG PRVENCA! Lukas oženio sina! (FOTO)

Podeli vest

Aca Lukas juče je oženio sina Lazara Vuksanovića!

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Aca Lukas slavi

Pevačev naslednik iz prvog braka sa Svetlanom Vuksanović venčao se sa Anom Stajić u Crkvi Sabora srpskih svetitelja na Karaburmi.

Svatovi su se u 13 sati okupili ispred crkve, a među poslednjima je stigao mladoženjin otac. Čim je došao, počeo je da se pravda okupljenima:

- Bio sam ispred crkve, pa sam morao da odem do kuće nešto da obavim. Kasnim, ali stigao sam taman za venčanje!

Lazar i Milan
pili iz čuture

Lazar Vuksanović i pevač Milan Mitrović pili su rakiju iz čuture. Oni su, dok nisu otišli u restoran, s vremena na vreme potezali alkohol kako bi se zagrejali, pošto je napolju padao sneg.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Lazar sa Anom
Kitili trubače

Lazara i Anu su po izlasku iz crkve sačekali trubači. Lukas je odmah izvadio novčanice, kojima je kitio muzičare, dok ga je sin pratio u stopu.

- Pop je toliko dugo pevao da me je zabolela kičma - našalio se pevač i zaigrao kolo. Svatovi su se potom uputili ka restoranu u Krnjači, gde su Lazar i Ana u 16 sati sklopili građanski brak.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Aca Lukas peva

Aca je odmah seo za klavijaturu, a sa prvim taktovima pesme "Ima li nade za nas" mladenci su započeli svadbeni ples. Potom je Lukas nastavio da ređa svoje hitove, a kad je zapevao "Voliš li me", svi su skočili na podijum.

Viktorija nije došla
kod brata na svadbu

Aca kaže da njegova ćerka Viktorija, koju je folker dobio sa Sonjom Vuksanović, neće doći na svadbu:

- Ćerka mi je kod kuće, neće nam se pridružiti.

Lukas nije krio radost što je oženio svog prvenca.

- Ovo mi je jedan od najsrećnijih dana, a kako i ne bi bio kad ženim sina! Snajkom sam zadovoljan, divna je i dobra devojka. Lazar je odlično izabrao. Jedva čekam da budem deda, tada će mi biti puno srce! - rekao je pevač, koji je na pitanje da li je sinu udelio neki savet u vezi s brakom, odgovorio:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Saša Matić

- Šta ja njega da savetujem kada sam se tri puta ženio? Ima dovoljno godina, zna kako treba da se ponaša.

Veselo do zore

Pored Lazara i Ane, na svadbi je najveselija bila Lukasova prva žena Svetlana, koja nije prestajala da igra. Kad god je imala priliku, ljubila je sina i naručivala njegove omiljene pesme. Među zvanicama bila je i Lazareva rođena sestra Miljana, ali i brat Andrej, kog je Lukas dobio iz braka sa Natašom. Mikrofona se, pored Ace, latio i pevač Milan Mitrović, ali i Saša Matić, koji je na svadbu došao sa suprugom Anđelijom.



POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija