• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet/Informer/D.S.

07.03.2022

12:15

ZA SOBU SINA PUKLA 70.000€! Pevačica angažovala dve dadilje i ličnog asistenta, a EVO GDE će živeti!

Printscreen/Instagram

Estrada

ZA SOBU SINA PUKLA 70.000€! Pevačica angažovala dve dadilje i ličnog asistenta, a EVO GDE će živeti!

Podeli vest

Pevačica Maja Berović krajem februara postala je majka dečaka, kom su ona i suprug odabrali ime Lav.

Pevačica Maja Berović krajem februara postala je majka dečaka, kom su ona i suprug odabrali ime Lav.

Maja se porodila u Gracu, u luksuznom apartmanu za koji se spekuliše da je platila čak 70.000 evra. Kako su mediji pisali, Maja je u porodilištu imala posebnu negu, frizera, šminkera, sobu za meditaciju i najstručnije ginekologe, a za svog sina od rođenja ističe da će biti svetski čovek, da će se školovati u prestižnim školama širom Austrije.

Foto: printscreen instagram

Međutim, Maja i njen suprug Alen ipak su odlučili da prva dva meseca sa bebom provedu u svom velelpnom domu na Dedinju, koji se procenjuje na više od milion evra.

- Maja i Alen su jedva čekali da stigne prinova, nakon skoro 17 godina ljubavi, a kako žele da im dete prvo nauči sprski jezik, odlučili su da naredni period provedu u Srbiji. Za renoviranje Lavove sobe dali su čak 70 hiljada evra, a pored skupocenog kreveca sa baldahinima i mesingom, oslikavanja zidova, posebnih prečišćivača vazduha, bebi opreme marke 'Luj Viton', dečak će imati i unikatna kolica, kakva poseduje i ćerka svetski poznate rijaliti zvezde Kajli Džener. Maja će angažovati i dve dadilje, pomoć u kući, ali i ličnog asistenta, s obzirom na to da je Alen često na poslovnom putu, nije lako imati privatan međunarodni biznis - govori izvor blizak pevačici i dodaje:

- Već nakon mesec dana muzička zvezda planira da se vrati medijskom nebu, kako je publika ne bi zaboravila, jer od šminkerskog brenda koji je lansirala pre dve godine nije profitirala kako je očekivala. Majina majka je bila veoma razočarana činjenicom da ona neće biti svakodnevno sa unukom, već dadilje, jer kao žena starog kova nikome ne veruje, kako zbog krađa, tako i zanemarivanja deteta - ističe izvor blizak Berovićevoj.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lana

pre 2 godine

SVE CESTITKE PRESLATKOJ MAJI , NASOJ NAJLEPSOJ PEVACICI , NEKA JE SA SRECOM RODJENJE MALOG LAVICA . LJUBIM GA U TU SLATKU GLAVICU . JEDNA BAKA PETORO UNUKA.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17