• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.03.2022

20:47

PODNOSIM KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV BUJOŠEVIĆA I OLJE! Aca Lukas EKSKLUZIVNO za Informer.rs POKRALI SU SMS GLASOVE

Insajder

Estrada

PODNOSIM KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV BUJOŠEVIĆA I OLJE! Aca Lukas EKSKLUZIVNO za Informer.rs POKRALI SU SMS GLASOVE

Podeli vest

Pevač Aca Lukas odlučio je da podnese krivične prijave protiv urednicu zabavnog programa RTS-a, Oliveru Kovačević, i generalnog direktora RTS-a, Dragana Bujoševića.

Popularni folker se oglasio ekskluzino za Informer.rs i poručio da su SMS glasovi u finalnoj večeri Pesme za Evroviziju ukrade. Kako je više puta istakao na takmičenje se prijavio jer je kao velika zvezda sa dugogodišnjim iskustvom želeo da pomogne svojoj zemlji. 

Foto: Beta

Dragan Bujošević

Izabranoj predstavnici Ani Đurić Konstrakti želi sreću u Torinu, ali dovodi u pitanje regularnost takmičenja, te želi da ceo slučaj ispitaju nadležni državni organi.

- Podnećemo krivičnu prijavu protiv rukovodioca Radio-televizije Srbije, urednice zabavnog programa Olivere Kovačević i generalnog direktora Dragana Bujoševića zbog krađe glasova. Pouzdano znamo da je pokradeno više od polovine glasova, ako ne i troduplo SMS-ova koji uopšte nisu prikazani. Treba da se svi glasovi prikažu javno! Da se sabere koliko je ko dobio! Da se prikaže koliko je ukupno stvarno bilo SMS poruka, nakon čega će se dokazati da se cifre ne poklapaju. Poruke su navodno išle u humanitarne svrhe? Čije? Možda, u humanitarne svrhe Dragana Bujoševića i Olivere Kovačević i organizovane kriminalne grupe članova žirija, koji će svi pojedinačno dobiti krivične prijave zbog dogovaranja i igranja sa karijerama pevača i učesnika - rekao je Aca Lukas za Informer.rs i dodao:

Foto: Printscreen You Tube

Aca Lukas izvodi hit pesmu "Oskar"

- Kao građanin Srbije, neću da se smirim, dok ne budem video, kako napuštaju zgradu moje nacionalne televiziji, jer je ona moja koliko je i njihova.

Estradni umetnik je otkrio da su tužbe spremljene i da će već sutra biti podnete:

- Sve je spremno. Sutra i prekosutra će biti podnešene krivične prijave protiv njih. Decentno tvrdim, da je ukradeno puta tri glasova što ćemo i dokazati. Nebitno da li nama ili bilo kome drugom. S obzirom da idu u humanitarne svrhe, želimo da vidimo kome su ta pare otišle. Gospodin Bujošević, direktor RTS-a i gospođa urednica Olivera Kovačević, neka se izjasne gde su pare? Žiri će pod krivičnom odgovornošću, morati da objasni ko im je i kako naložio da glasaju! I koliko oni udela imaju u ovoj krađi, para? Ne bunim se zbog sebe i nije bitno da li sam ja bio bolji od drugih ili drugi od mene, već je problem što su glasovi pokradeni - rekao je čovek koji je sve postigao u životu, želeći da svojim učešćem na takmičenju, učini plemenitu stvar za Srbiju.

Foto: Printscreen You Tube

Aca Lukas svira klavir

Aca svojim potezom namerava da stavi tačku na bahato ponašanje i svima stavi do znanja da je došao kraj samovolji ovih ljudi:

- Protiv žirija će biti podnete priajve za organizovani kriminal i učešće više ljudi u krivičnom delu, a to krivično delo se zove trgovina uticajem. To su uradili Dragan Bujošević, Olivera Kovačević i petoro članova žirija iz finalne večeri.

Foto: Informer

Olivera Kovačević

Lukas je na kraju poručio da da srpskoj predstavnici na Evroviziji želi su sreću na takmičenju, koje će se sredinom maja, održati u Torinu:

- Sve najlepše želim Konstrakti na Evrosongu i navijaću za njih da neko ne bi pomislio da ovo ima veze sa njima.

Foto: Printscreen You Tube

Aca Lukas nastupa

Pozvali smo i Oliveru Kovačević koja nije želela da komentariše optužbe Ace Lukasa. 

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ": 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Perica

pre 2 godine

Tera aco do kraja! Preterali su ga. U nemogućnosti da se vrate na vlast, žele da srpski narod ubiju u pojam i da nas naprave debilima. Pesma je nula a izvođenje je katastrofa.

dani estrade za debile mlade

pre 2 godine

Toliko se nanervirao da je morao dve lajne da povuče ????

Bozidar

pre 2 godine

Bravo Aco, samo napred tako treba. Svugde pa i na rialiti "Zadruga" na drugoj tv. Je slicna ili ista situacija. Gradjani, gledaoci su cisto prevareni sto se tice glasanja. Ovakvoj prevari treba stati na rep. Glasanja moraju gledaocima biti transparentna. Sve drigo je prevara!!!

Pera

pre 2 godine

Ko bi reko .. cuda da se dese i Bujosevic ostavku podnese ...

22cm

pre 2 godine

Ako je on ovo uspeo da izgovori, i treba da pobedi!!! Šteta je da ne ode da nas predstavlja ovakva gromada od coveka!!!Uzor mladima, čovek bez i jedne mrlje kako u privatnom tako i u javnom životu!!!

isabella

pre 2 godine

pozdrav svim mojim prijateljima vani, svatko tko danas čita ovo svjedočanstvo trebao bi slaviti sa mnom i mojom obitelji jer je sve počelo kao šala za neke ljude, a drugi su rekli da je nemoguće. Moje ime je Shira elijah i sretno sam oženjen, dvoje djece i ljupkom ženom. Mojoj obitelji se dogodilo nešto strašno, ostao sam bez posla, a supruga je napustila kuću jer se nisam mogao brinuti o sebi i potrebama. Moja obitelj. Ona i moja djeca u tom trenutku. Uspio sam devet godina, nijedna žena me neće podržati da se brinem o djeci. Pokušavam poslati testove svojoj supruzi, ali ona me blokira u komunikaciji s njom. Pokušavam razgovarati s njenom prijateljicom i obitelji, ali ipak znam da mi netko može pomoći i prijavio sam se tada na toliko prijatelja, ali oni me i dalje neće zvati, sve dok ne dolazi vjerni dan koji nikad u životu neću zaboraviti. Kad sam sreo svog starog prijatelja objasnio sam sve svoje poteškoće i on mi je pričao o sjajnoj osobi koja mu pomaže da nađe dobar posao u kompaniji Coca Cola i rekao mi je da piše, ali ja sam osoba koja nikada ne vjeruje u pravopis, ali ja odlučio probati i dr. Alaba me uputio i pokazao mi što da radim. U sedam dana ručka čarolija. Slijedite sve upute i dobro učinite ono što je tražio od mene. Dr Alaba je siguran da će sve proći kako treba i da će me supruga ponovno vidjeti nakon prekrasnog posla dr. Alabe. Nazvala me supruga na nepoznati broj i ispričala mi se i rekla mi da joj jako nedostajem i da se naša djeca i moja žena vraćaju kući. Danas vodim tvrtku Paragon u SAD-u. Preporučam vam da ako imate bilo kakvih problema pošaljete e-mail na ovaj {dralaba3000@gmail.com} ili mu WhatsApp putem njegovog kontakta ispod +1(425) 477-2744 Hvala dr. ALABA. i dobit ćete najbolji rezultat. Uzmite stvari zdravo za gotovo i to će vam oduzeti. Želim vam najbolje .......

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija