• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

09.03.2022

22:28

POMIRILI SE JOVANA I SALE TROPIKO? Pevačica otkrila: Kupio mi je poklon za 8. mart!

Estrada

POMIRILI SE JOVANA I SALE TROPIKO? Pevačica otkrila: Kupio mi je poklon za 8. mart!

Podeli vest

Pevačica se pojavla na koncertu bivšeg supruga

Vest da su Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković okončali brak, mnoge je krajem prošle godine šokirala, a njih dvoje odmah su prekinuli sve spekulacije o tome da su se rastali u lošoj atmosferi.

Foto: printscreen instagram

Ostali prijatelji... Sale i Jovana

I pevačica i frontmen popularnog sastava odmah su izjavili da su se rastali kao prijatelji, a sada je Jovana otkrila da li je možda došlo i do pomirenja ili je na koncertu bivšeg supruga koji je "Tropiko bend" održao povodom 8. marta, prisustvovala iskuljučivo kao njegov prijatelj:

- Treba da ratujemo, da se sudimo, da se prepucavamo (smeh)... Meni je ovo normalno, trebalo bi svima da bude. Mislim da prljav veš uvek izlazi jer ljudi koji su u tom problemu to dozvoljavaju. Nama ni brak nije bio na izvolte, pa nije ni razvod. Mi nismo u ratu, da bismo bili sad u nekom pomirenju, naprotiv. Uvek smo se lepo slagali, u tom smislu, kao čovek sa čovekom. To što su nam se putevi razišli, to je druga stvar, a ja ću uvek biti deo ovakvih događaja prvenstveno jer imamo decu, a i prijatelji smo - kazala je pevačica za "Premijeru", a potom otkrila da joj je bivši suprug kupio poklon za 8. mart:

Foto: printscreen

Dobila poklon od bivšeg muža...Jovana

- Kaže da jeste, ali ja to još uvek nisam videla! Kao: "Zboravio sam kod kuće", znaš! Nisam još videla šta je u pitanju, verovatno je neka fora, štos - kroz osmeh je objasnila Jovana.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "NA SASLUŠANJU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija