• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

10.03.2022

20:04

NA VIDOVDAN SAM IZGUBILA NEVINOST! Jovana Jeremić šokirala detaljima iz privatnog života!

printscreen

Estrada

NA VIDOVDAN SAM IZGUBILA NEVINOST! Jovana Jeremić šokirala detaljima iz privatnog života!

Podeli vest

Poznata je po tome da sve voli javno da radi, pa je sad otkrila šta joj se dešavalo u životu

Jovana Jeremić, popularna voditeljka razvela se pre samo tri dana, iako joj na poslovnom planu samo cvetaju ruže. Ona je u ljubavnom smislu opet na početku.

Jeremićka je u emisiji "Milizam" objasnila da su joj se sve velike stvari, dešavale na velike crkvene praznike.

Foto: Foto: Marko Đoković

- Spontano se desilo da je sudija zakazala ročište na prvi dan Uskršnjeg posta, ali sam te dve stvari povezala jer mi se sve važno u životu dešava na neki praznik. Na Svete Vrače sam završila fakultet, udala sam se na Đurđevdan, rođena sam uoči Svete Petke, nevinost sam izgubila na Vidovdan, a razvela sam se na prvi dan velikog posta. Zamisli šta će se desiti na Vaskrs ove godine? - zapitala se voditeljka i sama dala odgovor.

- Volela bih da mi se desi velika ljubav na Vaskrs. Sad sam se razvela, ali ovaj razvod nije bio poraz, ovo je moja pobeda, ja sam pobedila sebe. Bila sam iskrena i prema Voji i prema sebi. Svoj život vidim na drugačiji način. Prestale su jake emocije, a ja živim od ljubavi. Brak mi više nije prioritet. Sve sam ostvarila i sebi želim samo ljubav u budućnosti. Više volim vanbračne zajednice i ne bih se bunila da nekome budem vanbračna partnerka - rekla je Jovana.

Foto: Printscreen/Instagram

Jeremićeva se osvrnula i na bivšeg supruga, pa ga pohvalila kao svoju najveću podršku.

- Voja nikada nije bio ljubomoran na mene. On se uvek ponosio time što ja jesam i najveća mi je podrška i danas. Nije se trpao u prvi plan, a ja volim takve muškarce. Moj muškarac mora da bude moja mirna luka.

Foto: printscreen

Voditeljka koja obara sve rekorde gledanosti govorila je i o svom ponašanju pred kamerama, pa je priznala da svi koji se ekranizuju na neki način leče svoje komplekse.

- Ne znam da li sam izlečila svoje komplekse, ali ih lečim pred kamerama. Imam taj kompleks zbog đaka generacije, a to je bila najveća trauma u periodu adolescencije. Neko mi je oduzeo nešto što sam zaslužila. Zbog toga sam postala borac i posle toga mi više niko ništa nije oduzeo - rekla je Jovana i dodala:

- Imam taj kompleks priznatosti, a meni se to prelilo i na partnerske odnose. Taj kompleks đaka generacije mi se prelio na ceo život. Meni je najvažniji status i u poslu i u emotivnom odnosu, uvek pitam šta si ti meni, a šta sam ja tebi. Psiholog mi je sve to objasnio. Imala sam ozbiljan hormonski disbalans zbog toga, izazivanje prvog ciklusa, ali Bog je sve posložio - završila je voditeljka.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 2 godine

Ženo ne lupaj kao otvoren prozor i ne lupetaj svašta. Poradi malo na sebi, idi kod plastičara, imaš li ogledalo kod kuće. Ružna si brate kao lopov....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija