• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/D. I.

12.03.2022

16:55

NOVI DETALJI SUDSKOG SPORA! Andreanu menja ova pevačica u popularnoj pesmi! Oglasio se pevač s kojim je Čekićeva imala duet!

ATA Images

Estrada

NOVI DETALJI SUDSKOG SPORA! Andreanu menja ova pevačica u popularnoj pesmi! Oglasio se pevač s kojim je Čekićeva imala duet!

Podeli vest

Skandal koji je izbio zbog popularne pesme "Cipele", sada je dobio epilog

Saša Lazić, autor pesme tužio je Andreanu Čekić od koje potražuje 50.000 evra koliko smatra da mu pripada od pregleda na Jutjubu, a kojih je pre skidanja pesme bilo čak 90.000.000.

Saša je zbog ovoga tražio da se pesma skine sa "Jutjuba", a sada se oglasio i Emir Đulović s kojim ej Andreana otpevala popularnu pesmu:

- Moja ekipa i ja smo u finansijskom gubitku ali idemo dalje. “Cipele” su, mogu slobodno da kažem, jedan od najvećih hitova u poslednjih nekoliko godina na domaćoj sceni. Čast mi je da sam baš ja otpevao tu pesmu. S obzirom na to da nemam veze sa brisanjem iste sa digitalnih platformi, bilo je logično da ću je otpevati ponovo u duetu sa koleginicom koja je dostojna takve melodije. A to je Aleksandra Bursać. Pesma treba da živi, a sve ostalo je manje bitno, kaže - Emir i dodaje:

Foto: printscreen

Aleksandra je nova pevačica koja će otpevati čuveni hit...

- O sudskom sporu mog producenta i pevačice sa kojom sam snimao prvu veziju ne bih pričao. Manje više sam u toku i znam da se radi o nekoliko tužbi. Ako me pitate za reakcije bilo čije, verujem da će se publika obradivati jer već godinu dana konstantno dobijam poruke na mrežama “Zašto je nema” i “Kada će”. Da li će nekome smetati ne znam, niti je to je cilj ponvnog oživljavanja pesme. Kao što sam već rekao, važno je da živi.

Povodom cele situacije oglasila se i Aleksandra Bursać:

- Na poziv da otpevam čuveni hit “Cipele” rado sam se odazvala . Producent Sasa Lazić i kolega Emir Đulović su smatrali da sam adekvatan vokal za tu pesmu. Nisam ulazila u to da li će to nekom smetati ili ne. Jer ja nemam nikakvu lošu nameru.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija