• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Andrijana Milić

14.03.2022

07:05

PADAM NA CVEĆE I SMS PORUKE Ceca Ražnatović otkriva kako muškarci mogu da je osvoje!

Estrada

PADAM NA CVEĆE I SMS PORUKE Ceca Ražnatović otkriva kako muškarci mogu da je osvoje!

Podeli vest

"Niko ne može da me fascinira novcem ili poklonima... Meni fale ljubav i pažnja" - kaže pevačica za Informer.

Ceca Ražnatović otkriva da 'pada' na to kada joj muškarac pošalje cveće ili nežnu SMS poruku. Najveća folk zvezda u intervjuu za Informer kaže da nema dečka, jer se niko ne usuđuje da joj priđe.


- Baš je šteta što nemam partnera. Ne postoji lepše stanje nego kada je čovek srećno zaljubljen.
Da li je teško biti Cecin dečko?


- To morate dečka da pitate. Meni je super.
Da li je muškarcima teško da vas osvoje?
- Ma nije, moje potrebe se ne razlikuju mnogo od vaših: cveće, SMS poruka i tako te sitnice. Sebi mogu sve da priuštim sopstvenim radom, tako da muškarac ne može da me fascinira novcem, poklonima... Meni trebaju ljubav i pažnja, kao i svakoj ženi.
Imate li trenutno udvarače?


- Nemam, jer su naši muškarci stidljivi. Niko mi se ne udvara preko društvenih mreža, verovatno zato što ni ja ne šaljem takve signale. Nikada u životu nisam dobila neku eksplicitnu poruku, niti našla dečka preko Instagrama. Svakog partnera sam upoznala preko bliskih prijatelja, jer se ne upuštam tako lako u odnose. Moram dobro da upoznam osobu pre nego što stupimo u vezu.

Oduševila publiku na Kopu

Ceca Ražnatović nastupila je preksinoć u dupke punoj sali hotela "Grand" na Kopaoniku. Folk zvezdu uživo su slušali bivši ministar Mlađan Dinkić i kreatorka Biljana Tipsarević.
Prve večeri Mjuzik vika na Kopu publiku je zabavljao Saša Matić.


Mnogi komentarišu da nikad bolje niste izgledali. Ima li to veze sa tim što ste nedavno raskinuli sa Bogdanom Srejovićem?
- Moj izgled i linija nemaju nikakve veze sa raskidom, niti sa čuvenom rečenicom da "žene zablistaju posle rastanka". Uvek sam bila zadovoljna sobom. Ne može meni život da se vrti oko partnera. Ja i bez njih dobro živim i organizujem svoj život. Nisam sklona depresijama i negativnoj energiji. Loše faze me kratko drže, tada obično gledam neke serije, filmove i družim se sa pozitivnim ljudima.
Kad ste poslednji put plakali?
- Što sam starija, sve manje plačem, jer se podočnjaci sve teže skidaju.
Šta ćete da radite kada odete u penziju?


- Da pecam. Ja ću u penziju tek u 95. godini, a do tada ću biti mlada. Kladim se da ću za 30 godina izgledati bolje nego sada.

Navijam za Konstraktu na Evroviziji

Foto: ATA Images

Kako vam se dopada pesma koja će nas predstavljati na Evroviziji?
- Konstraktina numera mi je više performans i fazon. Naravno da ću navijati za nju na Evroviziji, bez obzira na to što sam na domaćem izboru podržala Acu Lukasa.
Može li umetnica biti zdrava?
- Nije neophodno. Svi umetnici su malo pomereni.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija