• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T. Matić

16.03.2022

09:05

ODREĆI ĆU JE SE AKO ME OBRUKA! Majka Milice Dabović progovorila o ćerkinom učešću u rijalitiju

Privanta arhiva/Instagram

Estrada

ODREĆI ĆU JE SE AKO ME OBRUKA! Majka Milice Dabović progovorila o ćerkinom učešću u rijalitiju

Podeli vest

Milica Dabović prijavila se za "Survajver" kako bi zaradila novac za stan, kaže njena majka Nevenka.

Bivša košarkašica trenutno je u Dominikanskoj Republici, gde sa još 19 učesnika testira svoje granice izdržljivosti kako bi obezbedila bolju budućnost petogodišnjem sinu Stefanu.
- Otkad ne igra košarku, moja ćerka nema primanja. Pritom je i samohrana majka! Zbog svega toga je u veoma teškoj finansijskoj situaciji. Otac Milan i ja joj pomažemo, ali to nije dovoljno za nju i dete. Rekla mi je da ulazi u rijaliti da bi zaradila novac, kupila sinu Stefanu stan i obezbedila mu bolju budućnost - priča za Hit Nevenka Dabović, majka bivše košarkaške reprezentativke.

Foto: Privanta arhiva/Instagram

Milica Dabović sa majkom, sinom i sestrom

Prodaje odeću
preko Instagrama

Nevenka kaže da njena ćerka i dalje prodaje garderobu na internetu:

- I dok učestvuje u rijalitiju, Milica zarađuje novac. Prijateljica vodi njen Instagram profil na kom prodaje polovnu garderobu, ali i trenerke koje je moja ćerka dizajnirala.

Ona veruje da će njena ćerka trijumfovati u "Survajveru" jer je borbena i inteligentna.
- Milica se nada pobedi, jer ne voli da gubi! Veoma je borbena, što je i dokazala kroz uspešnu karijeru. U "Survajveru" će učestvovati u raznim igrama i takmičenjima i verujem da će pobeđivati! Mišićava je i to će joj pomoći da izdrži u borbama na plaži, ali i u vodi. Odrasla je pored mora u Herceg Novom i savršeno pliva. Lako će se snaći i za hranu na pustom ostrvu, jer ume da peca - kaže Nevenka i dodaje da ona i suprug nisu bili za to da im naslednica učestvuje u rijalitiju:
- Ako me Milica obruka, odreći ću je se! Volim je, ali zna da ne sme da osramoti porodicu. Zvali su je i u "Zadrugu", ali srećom, nije ušla, jer se tamo po ceo dan valjaju po krevetima i svađaju. Da je to uradila, završila bih s njom za ceo život!
Dok se Milica bori da zaradi za stan preživljavajući bez osnovnih uslova za život, dotle njen sin provodi vreme sa bakom i dekom u Herceg Novom.
- Nije joj bilo lako da ostavi Stefana, ali on uživa sa nama. Ma i ne pita za majku, baš ga briga, lepo mu je. Igramo se, šetamo se pored mora... - kaže Miličina majka.

BONUS VIDEO:

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija