• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

16.03.2022

20:40

BRAKORAZVODNA DRAMA OKO PODELE IMOVINE - Jelena htela da Svetozar napusti stan na Vračaru!

printscreen

Estrada

BRAKORAZVODNA DRAMA OKO PODELE IMOVINE - Jelena htela da Svetozar napusti stan na Vračaru!

Podeli vest

Rastanak nije prošao glatko...

Razvod između Svetozara Cvetkovića Jelene Đokić nije prošao glatko, saznaje gorepomenuti list.

Dogovoru o podeli imovine prethodila je svađa. Glumica je, naime, želela da ostane u stranu na Vračaru, u kom su živeli, ali njen bivši suprug nije na to pristao. Cvetković je već jednom ostavio stan prvoj ženi, pa je odlučio da više to ne čini, već je Jeleni kupio manji u blizini.

Foto: printscreen

Svetozar Cvetković i Jelena Đokić

- Izašao sam već jednom iz svog stana na ulicu. Sada za to nemam više snage - poverio je Cvele bliskom prijatelju nakon što mu je rekao da je Jelena tražila od njega da napusti stan.

Bivši upravnik Ateljea 212 ipak s Jelenom nije ostao u lošim odnosima. Na kraju su uspeli da se dogovore, pa je njemu ostao veliki stan, dok je njoj kupio manji. Obaveze oko dece će zajedno obavljati.

Inače, kriza u braku poznatih glumaca počela je tokom pandemije virusa korona, pa su rešili da se raziđu. Prema rečima izvora iz glumačkih krugova, Svetozar je letos bez supruge bio na moru s decom, dok Jelenu komšije na Vračaru izvesno vreme ne viđaju u kraju.

Foto: Tanjug

Svetozar Cvetković

- Svetozar je divan komšija. Jako ljubazan, srdačan, tih i kulturan. Često šeta svoje kuče tu po kraju. Njegovu suprugu nisam video mesecima. Viđao sam je pre i ona je umela da se javi nama komšijama. Žao mi je ako su se razveli - rekla je komšinica s Vračara, koja je zamolila za diskreciju.

Poznati glumački par venčao se 2006. godine. Cvetković je pre Đokićeve imao brak iza sebe, iz kog ima ćerku, dok je sa Jelenom dobio sina i naslednicu. Predstavnici sedme umetnosti su se upoznali 2000. godine.

Foto: Beta

Svetozar i Jelena važe za najrespektabilnije u svom poslu, a pre 16 godina pronašli su zajedničku emotivnu sreću. Iako su često viđeni na gradskim dešavanjima, o privatnom životu nerado govore.

- Privatnost mora biti moja i onih koji sa mnom dele krov nad glavom. Živim javni život na sceni i filmu, ta javnost je sasvim dovoljna - rekao je glumac jednom prilikom za medije.

Inače, Jelena je od Svetozara mlađa dvadeset godina, ali to im nikada nije predstavljalo prepreku da uživaju u ljubavi. Koji je pravi razlog kraha njihovog braka, nije poznato, ali jeste to da je glumac bio aktivan na društvenim mrežama. Međutim, nedavno je obrisao Instagram nalog, dok je Đokićeva prisutna na mrežama, ali je poslednju fotografiju objavila 2019. godine. 

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mima

pre 2 godine

Zasto stalno primovisete te nenormalnosti.Razlika je je 20 gidina,i nije bila smetnja za srecu.JESTE smetnja je i zbog te razlike su se razveli.Ne moze vise da gleda DEDU pored sebe.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17