• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika

20.03.2022

22:29

ACA LUKAS OTKRIO KOLIKO JE NOVCA PROKOCKAO! Od ove sume zavrteće vam se u glavi!

Estrada

ACA LUKAS OTKRIO KOLIKO JE NOVCA PROKOCKAO! Od ove sume zavrteće vam se u glavi!

Podeli vest

Pevač Aca Lukas bez dlake na jeziku progovorio je o zavisnosti od kocke

- Postoji sajt koji je pravio studije o tome koliko su VIP ličnosti na Balkanu potrošile na kocki, pa sam tu obuhvaćen i ja. Piše tamo da postoji neki Aca Lukas iz Srbije, velika zvezda, bio je ranjavan. Piše da sam 70 miliona dolara potrošio na kocki. Moram ti priznati da su skoro, pa pogodili, malo više sam ja spi*kao. Ne kajem se. U životu se nikada ne kajem. Kajao bih se kada bih pravio neke krucijalne greške. Kada bih se ubio, to jest da sam se ubio, to bi značilo da se kajem, ali evo me tu sam, živ sam - kaže Aca za Republiku i objašnjava da je jednom računao koliko je izgubio na kocki.

Foto: Aleksandar Jovanović

Aca Lukas

- Neki mi kažu prokockao si stan u Beogradu. Čoveče, mislim se u sebi, druže moj, kamo sreće da sam prokockao samo stan. Ja sam prokockao jedno beogradsko celo naselje. Jedno debelo naselje, ono najskuplje. Ali dobro, šta ćeš, to sam ja. Sam sam ih i zaradio, sam sam ih i prokockao. Nisam dužan 70 miliona, to je moj novac, zaradio sam i više od toga. Obezbedio sam decu. Svi imaju sve što im treba. Ja sam život kreirao za sebe, moja deca imaju sve što treba da imaju - rekao je Lukas, a onda se osvrnuo na incidente koji su mu se dešavali na nastupu.

- Nikada me niko nije napao, na nastupu nikada nisam dobio batine. Pokušavali su da skaču na binu. Moje obezbeđenje to rešava na licu mesta. Ne znam kako ja još nisam doživeo taj frontalni napad medija, kao što su neki umetnici doživeli kada neko skače na binu, pa ispada da imaju nasilno obezbeđenje. Kod mene niko ne može da se popne na binu. Oni ga skidaju s bine, nekada ga bace, a neko dobije i batine. Sve zavisi od otpora. Ja sam bio napadnut, bio sam ranjen, ali to nema veze s nastupom, nema veze ni s muzikom - rekao je Aca, a onda priznao da li vidi svog naslednika na estradi.

Foto: Zoran Sinko

Aca Lukas

- Ne vidim da neko može da nasledi Acu Lukasa niti sam ja nasledio bilo koga. Mi smo jedinke i nema nas sličnih po senzibilitetu, može samo po nastupu estradnom. Ja sebe smatram kompletnim muzičarem. Ne možemo samo da pričamo o Aci koji stane na scenu. Sve to ima veze s mojim životom. Takvog nisam sreo, koji pristupa poslu kao ja. Sviđa mi se Amar Gile. On je skoro lud kao ja. On mi je super - rekao je Lukas, a na pitanje da li je nekada na putovanjima posećivao javne kuće, pevač je odgovorio:

- Posećivao sam, posećujem i posećivaću javne kuće. Nisam rekao da sam išao da koristim usluge i da sam išao na žene. Ima javnih kuća koje imaju dobre barove i šankove. Imam prijatelje koji drže javne kuće, često tamo odem. Nemam potrebe da plaćam takve usluge. Nisam morao ni kad sam bio mlađi, a ne moram ni sada. Između galantnosti muškaraca prema ženama i plaćanja prostitucije je vrlo tanka linija. Skoro sam imao neku raspravu. Ako sam sinoć imao odnos sa ćenom ili devojkom, a sutra sam video neke lepe cipele i hteo da joj ih kupim, ispadne da sam platio za se*s - rekao je Aca Lukas.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5": 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Nevena ostala bez šake, Adriana se pravila mrtva da je ne ubije: Potresna priča roditelja o pucnjavi u Duboni
Hronika

Nevena ostala bez šake, Adriana se pravila mrtva da je ne ubije: Potresna priča roditelja o pucnjavi u Duboni

Devet osoba je ubijeno, a 12 povređeno u masovnoj pucnjavi koju je u noći 4. maja 2023. godine počinio Uroš Blažić u selima Dubona i Malo Orašje. Tih 12 ljudi imalo je sreću da preživi, ali su posledice koje su ostale trajne. Nevena Vujić iz Dubone je u tom trenutku imala 19 godina. Pogođena je sa više hitaca, a zbog ozbiljnosti povreda joj je amputirana leva podlaktica. Andrijana Mitrović iz Malog Orašja ostala je živa jer se pravila da je mrtva, te joj Blažić nije prišao.

06.05.2024

09:07

Sine, samo nemoj da zaspiš, molim te! Potresna ispovest majke Nemanje koji je ubijen u Malom Orašju - majci dao obećanje koje nije ispunio!
Hronika

Sine, samo nemoj da zaspiš, molim te! Potresna ispovest majke Nemanje koji je ubijen u Malom Orašju - majci dao obećanje koje nije ispunio!

U Malom Orašju je obeležena godišnjica smrti šestorice mladića koji su mučki ubijeni dok su se družili i zajedno veselili. Uroš Blažić ugasio je 4. maja njihove živote, pucajući iz automatskog oružja, a jedan od ubijenih mladića bio je Nemanja Stevanović koga porodica opisuje kao najvećeg veseljaka, bez koga više ništa nije isto.

06.05.2024

07:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija