• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/D. I.

23.03.2022

11:37

PEVAČICE SE HVALE BAKŠIŠEM, A SVE JE FORA I POSLE VRATE! Nada Topčagić raskrinkala koleginice, pa priznala: KONTROLA ME IZBACILA IZ AUTOBUSA!

Youtube printscreeen

Estrada

PEVAČICE SE HVALE BAKŠIŠEM, A SVE JE FORA I POSLE VRATE! Nada Topčagić raskrinkala koleginice, pa priznala: KONTROLA ME IZBACILA IZ AUTOBUSA!

Podeli vest

Poznata pevačica otkrila je kome ide bakšiš kojim se pevačice redovno hvale

Nada Topčagić nema "dlake na jeziku" i uvek prizna sve što joj se desilo, čak i ako nije baš za priču. Ovoga puta je priznala da ju je uhvatila kontrola u autobusu, a ona im se pravdala:

Foto: Printscreen You Tube/Sanja Marinković

Vozila se bez karte... Nada Topčagić

- Ne znam gde kartu da uzmem. Išla sam jednom kod kume i naišla kontrola. Ja im rekla: ”nemojte ništa, tu sam ja, auto mi se pokvario samo, bruka bruka” - ispričala je pevačica i dodala kako se “bruka” završila:

- Prepoznali su me, rekli mi da siđem da niko ne vidi.

Nada je nedavno pohvalila ovogodišnju predstavnicu Srbije na Evroviziji, Konstraktu, i istakla koliko ju je oduševila, ali joj je tom prilikom pogrešila njeno umetničko ime i nazvala je "Komposta".

- Uopšte mi nije jasno kako sam progrešila ime. Zamolila sam Milana da ne pušta, on je rekao da je to super i da pušta i eto tako je došlo do toga. Sad sam naučila - započinje Nada i dodaje:

Foto: Printscreen You Tube

Ima još jednog fana... Konstrakta

- Toliko analiziram Konstraktu. To je jedna smirena osoba, moraš da je gledaš i budeš koncentrisan. Pogledajte njene oči, to su dva izvora koja imaju takvu dubinu da ne možeš da je ne gledaš. Napravila je jedan novi pravac, nema tu da se svi bunimo. Godinama su sve pesme na isti način, ništa novo. Ovo je nešto novo, sama njena skromnost. Da ti pevaš da li te boli pankreas, da li želudac, kako neguješ kosu… Kako je ona došla na tu ideju, ja to stalno pričam. Ona je ubila sve, ona je pobedila, ma ona je za mene bog. Rođena zvezda. Vidim i na svadbama je počelo da se sluša, nema više gaćice, diži noge gore, ne. Ona je sedela, prala rukice i to je to. Oni se tamo nabijaju, dižu noge, a ona sela devojka, otpevala i kraj - kaže Topčagićeva.

Nada, koja godinama nastupa svuda često dobija bakšiš, a sada otkriva šta se onda dogodi s tim parama.

Foto: Public

Nada tvrdid a je sve fora, da oni uopšte ne uzimaju bakšiš

- Kod pevača je najveća kriza. Samo se mnogi kriju iza toga, baš ne volim kada se slikaju sa nekim velikim novcem, bakšišom, bakšiš je trenutan, sve je to fora, pa znam ja, dobijem hiljade i hiljade bakšiša, a to mora da se vrati gazdi posle, sve je to fora - priča ona, pa dodaje:

- Ja kažem, odakle im pare za Dubai, pitam se šta je sa ovim ženama, to dižu noge, to su Maldivi, to su Sejšeli, a ja nikada ne bih išla tamo, pre bih išla u močvaru u Krčedin - iskreno kaže Nada, a onda otkriva:

- Nada ide pa čisti sama, pere sama, seje baštu na Tari i gde god vidi zemlju. Nikada se nisam osetila kao neka zvezda. Ja se vozim starim autom, raspada se.

POGLEDAJTE NOVU EMISIJU "NA SASLUŠANJU" SA OGNJENOM AMIDŽIĆEM:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija