• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

23.03.2022

12:26

PRIJATELJI SU ME SAHRANILI KAD SAM ZAVRŠIO U ZATVORU! Boki 13 objavio ispovest, otkrio kako su ga svi ostavili kad mu je bilo najteže!

Instagram/printscreen

Estrada

PRIJATELJI SU ME SAHRANILI KAD SAM ZAVRŠIO U ZATVORU! Boki 13 objavio ispovest, otkrio kako su ga svi ostavili kad mu je bilo najteže!

Podeli vest

Nekadašnji rijaliti učesnik i šoumen služi zavorksu kaznu zbog iznude novca, a sada se oglasio na društvenoj mreži

Bojan Jovanovski, u javnosti poznatiji kao Boki 13, oglasio se na svom profilu na Instagramu i otkrio kroz kakav je pakao prošao nakon što je pritvoren zbog iznude. On je otkrio i kako su ga svi prijatelji napustili, a neki i sahranili:

Foto: YOUTUBE PRTSCR / KANAL 5 TV

Osuđen na 9 godina... Boki 13

- Kada sam bio priveden i zatvoren, mnogi moji takozvani prijatelji, rođaci, drugovi i saradnici su me izbrisali sa liste živih, kao da sam mrtav i sahranjen, a ne zatočen i zatvoren... Tako zaneseni u licemerju i potrebi hijena, jedni su rekli da me ne poznaju, drugi su rekli da me poznaju samo sa televizije, treći su rekli da da mi više nisu prijatelji i da su bili šokirani kada su saznali šta radim, četvrti su me pokrali, peti su se distancirali najjadnije od mene i njima je bilo dobro kad su uzeli ogromne plate, a veliki deo su oni, najodvratniji, koji su me najpritvornije lizali u "normalnom" svetu, a onda se nasladili mojom situacijom govoreći: " Dobro su to uradili, malo je!" Takvim poltronima želim isto da "lepo" žive i da na svojoj koži osete kako je lepo...

- Svi ovi gore, licemeri, krpelji, lopovi, lešinari zanemarili su činjenicu da su njihovo licemerje, prljavština i nečovečnost moja današnja motivacija! Motivacija da nastavim uzdignute glave, da se borim i uspem u svojoj borbi, uz Božiju volju i pomoć, a ne uz njihovu! Istina, uz mene u najtežim trenucima, pored majke i oca, ostalo je još samo nekoliko ljudi koji se mogu izbrojati na prste, ali verujte mi, zahvalan sam što ih imam malo, ali previše po kvalitetu i značaju, neka su svi živi i zdravi i hvala im od srca što su pokazali da je još postoje ljude. Hvala od srca!  Hvala i ljudima koje ne poznajem lično i koji su mi pružili iskrenu i srdačnu podršku, verujte u situaciju u kojoj se nalazim, svaka lepa reč, planina vredi, pa hvala - istaknuto je na pomenutoj društvenoj mreži, a objavljeno od strane administratora profila pritvorenog Bojana Jovanovskog.

Podsećanja radi, Bojan je uhapšen u akciji "Reket" i u zatvoru "Skoplje" je od15. jula 2019. godine. Osnovni krivični sud u Skoplju ga je 18. juna 2020. prvostepeno osudio na devet godina zatvora, a razrešenu makedonsku specijalnu tužiteljku Katicu Janevu na sedam godina zatvora. Kako se ranije pisalo, njemu je nekoliko puta odbijana žalba na odluku skopskog krivičnog suda o pritvoru, kao i zahtev da zbog lošeg zdravstvenog stanja bude prebačen u kućni pritvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija