• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.03.2022

22:15

VOLI BRZA KOLA! Breskvica pokazala kakvu MAŠINU sada vodi - Evo koliko NOVCA namerava da izdvoji za budući AUTO! (FOTO)

printscreen instagram

Estrada

VOLI BRZA KOLA! Breskvica pokazala kakvu MAŠINU sada vodi - Evo koliko NOVCA namerava da izdvoji za budući AUTO! (FOTO)

Podeli vest

Pevačica Anđela Ignjatović Breskvica javno se pohvalila automobilom koga sada koristi.

Breskvica je na Instagram objavila fotografije tri automobila, a trenutno vozi audi čija je nova cena oko 50.000 dolara. Ona je priznala da je njena sledeća želja mustang, a cene se kreću od 30.000 dolara.

Breskvici su automobili sudeći prema objavama velika strast, a oduševljeni fanovi nisu prestajali da komentarišu njene želje.

Foto: printscreen instagram

Anđelina objava

Inače popularna pevačica je nedavno priznala da sadašnjeg dečka sebično krije od svih:

Nisu pogodili. Ja sam u vezi, samo niko nije pogodio ko je i neće pogoditi. Naučila sam da sve što radim krijem. Niko ne zna gde sam i šta radim i to mi je najvažnije, da imam svoj mir. On je neko ko voli svoju privatnost i ja ne želim da ga pokazujem, ako on to ne želi. To je O.K., i nema nikakvih problema među nama zbog toga. Naprosto, ja imam svoj posao, on svoj. Mi smo stalno zajedno, mi se ne odvajamo. Prosto, on nije neko ko želi da se eksponira i ja to poštujem - rekla je Breskvica

Foto: pritnscreen

Breskvica sa momkom

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija