• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.03.2022

11:38

ŠTA VESNA ĐOGANI RADI SAMA U LIFTU? Ovo od NJE niko nije očekivao! (FOTO)

privatana arhiva/Vesna Đogani

Estrada

ŠTA VESNA ĐOGANI RADI SAMA U LIFTU? Ovo od NJE niko nije očekivao! (FOTO)

Podeli vest

Pevačica Vesna Đogani je objavila sliku iz lifta na društvenoj mreži TikTok.

Naime, Vesna se sada snimala se u liftu i pokazala kako izgleda u kućnom izdanju, a zanimljivo je da je kesu za đubre uklopila s trenerkom i naočarima.

Foto: printscreen instagram

Vesna Đogani pozira

Nekoliko sekundi poziranja u liftu završilo je na njenom Instagram profilu, a da joj nije strano da objavljuje fotografije i kada je potpuno bez šminke, pokazala je već puno puta.

Foto: printscreen instagram

Vesna se slika u liftu

Podsetimo, Vesna i Đole svoju ljubav neguju već dve decenije, a sam početak njihove veze bio je pod budnim okom javnosti:

- Bili smo u Svašjcarskoj, ja sam skromna devojka, ja sve preko.. Posle nekog nastupa, bio je problem oko soba u hotelu, smeštaj je bio prepunjen i morali smo da spavamo u istoj sobi - istakla je Vesna.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nepoznat

pre 2 godine

Inace joj treba sluga da izbaci smece. Kakve gluposti vi pisete katastrofa. To je toliko bitna informacija, bas kao sto je i ona bitna. Uzass.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku
Društvo

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku

Crkvena opština Vračevska u Lešku je nakon Vaskršnje Liturgije u crkvi Uspenja presvete Bogorodice, organizovala Vaskršnju Olimpijadu gde su se deca takmičila u više kategorija najjače i najlepše jaje, najlepši crtež, a takmičili su se i u trčanju u kome su učestvovali osnovci, ali i bebe, puzeći do cilja.

05.05.2024

17:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija