• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet

25.03.2022

17:31

POSVAĐALI SE TANJA SAVIĆ I DRAŠKO STANIVUKOVIĆ?! Pevačica napravila haos zbog ovoga?!

Tanjug/Informer/Privatna arhiva

Estrada

POSVAĐALI SE TANJA SAVIĆ I DRAŠKO STANIVUKOVIĆ?! Pevačica napravila haos zbog ovoga?!

Podeli vest

Mediji su nedavno pisali o tajnom susretu Tanje Savić i Draška Stanivukovića na Kopaoniku, a pevačica i mladi gradonačelnik navnodno su se posvađali

- Kod njih se već neko vreme gomilaju problemčići, i onda se desi kap koja prelije čašu. Malo se podžapaju, kao raskinu, pa se onda opet pomire i tako u krug. Oni su planirali da budu za vikend zajedno, međutim, nisu znali da su gore bukvalno svi mediji i tu je nastao problem. Onda je čula da je Jovana Jeremić sa kojom se zakačila otišla na Jahorinu, pa je utripovala da se tamo viđa sa Draškom što mu je i prebacila. Zapravo, ona ima onu fazu "sad neću ni kako ja hoću" - rekao je izvor za Svet, pa dodao:

Foto: printscreen

Tanja Savić i Draško Stanivuković

- Čak joj je i majka navodno rekla pre neki dan da se ne glupira i da se, kako se kod nas kaže, uzme u pamet jer može ponašanjem da otera Draška od sebe. Njega svi vole. Na stranu što je uspešan i ambiciozan, on je jako dobra osoba, pažljiv, plemenit, pokazuje joj emocije. Ali to je Tanja, mislim da ni sama ne zna šta ju je snašlo, u pozitivnom smislu, naravno. Pravi problem i gde ga nema. Kao da ne ume da se navikne na dobro, opusti se i uživa. Bre, kao da je otupela u onom toksičnom braku - kaže njen rođak za Svet koji kao i cela porodica navija da veza sa Draškom opstane.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Nevena ostala bez šake, Adriana se pravila mrtva da je ne ubije: Potresna priča roditelja o pucnjavi u Duboni
Hronika

Nevena ostala bez šake, Adriana se pravila mrtva da je ne ubije: Potresna priča roditelja o pucnjavi u Duboni

Devet osoba je ubijeno, a 12 povređeno u masovnoj pucnjavi koju je u noći 4. maja 2023. godine počinio Uroš Blažić u selima Dubona i Malo Orašje. Tih 12 ljudi imalo je sreću da preživi, ali su posledice koje su ostale trajne. Nevena Vujić iz Dubone je u tom trenutku imala 19 godina. Pogođena je sa više hitaca, a zbog ozbiljnosti povreda joj je amputirana leva podlaktica. Andrijana Mitrović iz Malog Orašja ostala je živa jer se pravila da je mrtva, te joj Blažić nije prišao.

06.05.2024

09:07

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija