• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Hello/ Informer/M.K

27.03.2022

12:13

NE DOZVOLJAVA MI DA USVOJIM DETE, BORBA ZA POTOMSTVO I DALJE TRAJE! Goca Tržan otvorila dušu!

Estrada

NE DOZVOLJAVA MI DA USVOJIM DETE, BORBA ZA POTOMSTVO I DALJE TRAJE! Goca Tržan otvorila dušu!

Podeli vest

Goca Tržan otkrila je da ni posle pete vantelesne oplodnje, nije ostala u drugom stanju

Pevačica i njen suprug Raša godinama pokušavaju da se ostavre u ulozi roditelja, ali su odlučili da neće stati dok im se želja ne ostavri. Goca je otkrila zašto ne mogu da usvoje dete.

Foto: printscreen

- Meni starosna granica ne dozvoljava da usvojim dete, a parovima koji se upuštaju u tu priču potrebno je bar dve, tri godine da prikupe neophodne papire. Baš sam pričala sa Sergejem Ćetkovićem, koji mi je rekao da radi na tome da se procedura ubrza - kazala je Goca Tržan.

- Raša i ja smo odlučili da, ako ne dobijemo naše dete, izaberemo nekog klinca kome ćemo pružiti mogućnost da se školuje i živi pristojnim životom. Slažem se da ne treba svako da usvaja decu, ali ne treba svako ni da rađa. Mi raspravljamo o tome da li treba dozvoliti gej parovima mogućnost usvajanja, a nismo razmotrili koliko hetero parova nije doraslo roditeljstvu - dodala je pevačica.

Foto: printscreen

- Ja ima dete i samim tim nemam tu vrstu pritiska da li ću ikada postati majka - istakla je Goca, koja je iz braka sa rijaliti učesnikom Ivanom Marinkovićem dobila ćerku Lenu.

- Međutim, želim da budem roditelj još jednom, da rodim dete čoveku koga mnogo volim, koji je pažljiv, pametan, osoba od poverenja. To čak nije toliko ni njegova potreba, koliko moja. Biti roditelj deteta koje nije tvoje daleko je teže i kompleksnije nego biti roditelj biološkog deteta. Uz to, stalno ti spočitavaju da "nije tvoje". Da smo moj muž i ja usvojili dete, bilo bi naše - zaključuje za "Hello" Goca, koja se 2015. godine udala za bubnjara Rašu Novakovića.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Kampanja Srbije u Savetu Evrope dala rezultate! Španija besna na Nemačku, a Francuska pružila ruku partnerstva! (VIDEO)
Live TV

Kampanja Srbije u Savetu Evrope dala rezultate! Španija besna na Nemačku, a Francuska pružila ruku partnerstva! (VIDEO)

Predsednik Evropske inicijative za stabilnost (ESI) Gerald Knaus izjavio je da se neke članice Saveta Evrope, uključujući Nemačku i Francusku, spremaju da blokiraju glasanje o pristupanju tzv. Kosova u Savet Evrope u maju. Knaus dodaje da je ovo usledilo nakon kampanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, uključujući lični apel predsedniku Francuske Emanuelu Makronu da ne dozvoli glasanje o prijemu tzv. Kosova, kao i opredeljenost Srbije da kupi 12 francuskih aviona "Rafal". Na ovu temu u "Info jutru" govorio je politikolog Ognjen Gogić.

06.05.2024

12:56

Pravi zločinci se slave, a srpske žrtve se ponižavaju! U Međunarodnoj zajednici, Srbi su jedini krivci za ratove u Hrvatskoj i  BiH! (VIDEO)
Live TV

Pravi zločinci se slave, a srpske žrtve se ponižavaju! U Međunarodnoj zajednici, Srbi su jedini krivci za ratove u Hrvatskoj i BiH! (VIDEO)

Već mnogo decenija nad srpskim narodom sprovode se zločini. Ipak, u Međunarodnoj zajednici, Srbi su predstavljeni kao zločinci i jednin krivci za ratove na Blakanu. Srpske žrtve se unižavaju, dok se veličaju hrvatski i muslimanski zločinci. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Miodrag Linta, predsednik Saveza Srba iz regiona.

06.05.2024

10:33

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija