• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2022

10:22

ANASTASIJI POZLILO PRED NASTUP Doktori hitno došli u diskoteku EVO KAKO SE SADA OSEĆA

Printscreen You Tube/AmiG Show

Estrada

ANASTASIJI POZLILO PRED NASTUP Doktori hitno došli u diskoteku EVO KAKO SE SADA OSEĆA

Podeli vest

Mladoj pevačici Anastasiji Ražnatović pozlilo je pred nastup u Esenu. Pevačica je juče popodne stigla u Nemačku sa čitavim timom.

Bilo je planirano daponovo izađe na scenu sa plesačima, kao u Parizu, međutim planovi su se izjalovili. 

-  I ovoga puta je bio plan da se uz nju na sceni pojave četiri plesača, a pre nje je nastupala Marina Viskovic koja je već napravila atmosferu da su svi uveliku bili na nogama. U toku samog spremanja, Anastasiji je pozlilo. Osetila je iznenadnu malaksalost. Bila je na ivici kolabiranja. Morala je da otkaže izlazak na scenu, a vrlo brzo je došla medicinska ekipa koja joj je nakon pregleda odredila da primi infuziju i da miruje, tako da nije bilo reči o izlasku na binu - kaže iyvor Informera.

Foto: Instagram

Anastasija Ražnatović


Povodom cele drame oglasila se i sama Anastasija koja je noć provela sa medicinskim osobljem.
- Sada se fizički dobro osećam, a verujem da ću uskoro biti sjajno! Za svakog ko je sinoć bio u publici imam lično izvinjenje što se nismo družili, ali ću to vrlo brzo ispraviti novim datumom za koncert u Esenu! Hvala vam na razumevanju i podršci - poručila je Anastasija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ivana

pre 2 godine

Anastasija zelimo ti puno zdravlje i brz oporavak

sledeća vest

Vesti

Tekst koji morate pročitati: Belim lukom na litijum!
Kolumne

Tekst koji morate pročitati: Belim lukom na litijum!

Politički filozof Dragoljub Kojčić poručio je u svojoj kolumni da, umesto da misija opozicije bude doprinos napretku nacije u svakom smislu, od ekonomskog do obrazovnog i kulturnog, ona nas vraća u predracionalno stanje, ne nudeći utemeljenu metodologiju koja bi se primereno bavila litijumom i eventualnim rizicima.

01.09.2024

09:36

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija