• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.03.2022

17:30

ODBRUSIO KOLEGAMA! Aca Lukas bez dlake na jeziku govorio o ESTRADI: Reč KOMPLEKS ne ide uz moje ime!

ATA Images

Estrada

ODBRUSIO KOLEGAMA! Aca Lukas bez dlake na jeziku govorio o ESTRADI: Reč KOMPLEKS ne ide uz moje ime!

Podeli vest

Pevač Aca Lukas zakazao je za 14. april veliki koncert u Beogradu.

Pevač je nedavno izjavio da se za koncert priprema, između ostalog i u teretani.

- Pripreme sa teretanom sam završio, te su pripreme završene, da ne preteramo. Sad trenutno spavam, jer sam premoren. Kad idem ove relacije budem baš premoren - rekao je folker u Premijera Vikend Specijalu.

Foto: ATA Images

Aca Lukas

Lukas je 6. marta oženio sina Lazara, a svabeno veselje pratio je veliki broj medija.

- Nekih se izjava sećam, nekih se i ne sećam, da vam pravo kažem - kroz smeh je istakao Lukas.

Lukas je na svadbu od kolega pozvao samo Sašu Matića, Acu Pejovića i Cecu Ražnatović. Mnogi su komentarisali da su očekivali da će veselju prisustvovati veći broj estradnjaka.

- Niko mi nije zamerio. Zvučaće arogantno, ali ja toliko ljudi poznajem, da sam mogao da pozovem 5.000 ljudi. Ali zna se ko su moji prijatelji. Čekajte, za svo ovo vreme koliko me poznajete, da li reč "kompleks" i Aca Lukas idu zajedno - rekao je Lukas aludirajući na to da da ga ne zanima tuđe mišljenje.

Foto: Informer

Aca Lukas

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija