• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

28.03.2022

08:52

LUNA I MARKO ZA JEDNU STVAR U STANU DALI 30.000 DINARA! Opremili gajbu od 160.000 evra u fulu, ovako sada izgleda!

insajder/Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

LUNA I MARKO ZA JEDNU STVAR U STANU DALI 30.000 DINARA! Opremili gajbu od 160.000 evra u fulu, ovako sada izgleda!

Podeli vest

Popularni rijaliti par uselio se u svoj stan od 160.000 evra koji su u potpunosti opremili

Luna Đogani i Marko Miljković nisu krili da su kupili stan od 80 kvadrata koji su platili 160.000 evra, a nedavno su se i uselili sa ćerkicom Mijom.

Foto: Printscreen You Tube

Sredili ceo stan...

Oni su stan u potpunosti opremili, a Luna je objavila snimak terase na kojoj su uživali proteklih dana. Osim stolova i stolica, tu se nalazi i velika ljuljaška, a sa njihove terase pruža se lep pogled na grad. Samo ljuljaška košta oko 30.000 dinara, dok baštenska garnitura staje oko 20.000 dinara.

Foto: Instagram/printscreen

Luna Đogani uživa na svojoj terasi

Luna i Marko u početku su živeli u stanu koji je Luna kupila nakon pobede u "Zadruzi 2", a koji je postao premali za njihove potrebe sada. Novi stan na Bežanijskoj kosi, Luna i Marko su kupili na kredit, a spekuliše se da je cena kvadrata 2.000 evra. 

Foto: Instagram/printscreen

Marko sa ćerkicom Mijom isprobao ljuljašku...

- Stan je u zgradi u kojoj se radovi polako privode kraju i uskoro bi mogla da bude komplet sređena za useljenje. Cena kvadrata je 2.000 evra, ali mi je Marko rekao da je spreman da da i više para jer sada ima dobre prihode. Zarađuje dosta od Jutjuba i svog brenda garderobe, a Luna se svakako ponudila da i ona učestvuje novcem koji se daje unapred za kupovinu, ali on za to neće da čuje - priča izvor i otkriva da par ne planira da prodaje stan u kom sada živi na Novom Beogradu jer će ga rentirati.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nikola

pre 2 godine

Oni nisu zaposleni. Koja banka daje kredite takvim licima?

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija