• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

28.03.2022

13:50

BABA MI GOVORI DA SE NIKADA NEĆU UDATI! Aleksandra Mladenović se požalila, pa otkrila zbog čega je sama!

Printscreen You Tube/IDJVideos.TV

Estrada

BABA MI GOVORI DA SE NIKADA NEĆU UDATI! Aleksandra Mladenović se požalila, pa otkrila zbog čega je sama!

Podeli vest

Baba me stalno tera da se udam, a ja još nisam spremna za to

Aleksandra Mladenović je jedna od najangažovanijih mladih pevačica, a zbog brzog tempa života, veoma često završi na infuzili.

Foto: Printscreen You Tube/Srbija Danas

- Često mi pada imunitet, često menjam vremenske zone, često sam ne znam ni sama gde sam, tako da mi infuzija uvek pomogne - priznaje Alekandra i dodaje da šminkom uglavnom pokrije sav umor i nedostatke.

Iako iza kamera izgleda kao devojčica, za društvene mreže trudi se da parira svetskim trendovima i nema problem da javno prizna da koristi popularne filtere kako bi na fotkama izgledala savršeno. 

Foto: printscreen RTV Pink

- Za šta je tu Fotošop?! Sve što imam ja ću da stavim bukvalno, moram da budem lepa, umetnica mora da bude lepa - našalila se Aleksandra.

Pevačica je već duže vreme sama, još nije pronašla parnera koji bi mogao da joj parira u svemu, a zamerku za to što nema dečka najčešće ima njena baka, koja nestrpljivo čeka da se Aleksandra i njene sestre udaju

- Baba nas zamišlja da smo već za kupus spremne. Stalno nas tera kao „Ajde, udajte se“, pa nam govori: „Ma, nema ništa od vas, gotovo, nikad se nećete udati“. To je moja baba, baš je zmaj i stalno nas pritiska zbog udaje. Njoj je bitno da mi što pre rodimo decu, da ona uživa u njima dok je živa, da imamo svoju porodicu - ističe pevačica.

Foto: Informer

Pevačica ističe da se sada fokusirala na karijeru, te da će o porodici razmišljati tek pošto nađe muškarca za ceo život. 

- Ja sam pošla nekim drugim putem, počela da gradim karijeru, preselila se u Beograd, nije mi još prioriret da se udam i da rađam decu. Nije da ne želim, ali ne mogu ja da naručim dečka i da mu kažem „Ajde, ženi me“- iskrena je Aleksandra.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija