• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

28.03.2022

22:01

ANABELA NAŠLA NOVU LJUBAV?! Pevačica priznala da je dobila snagu koja je pokreće: Cvetam kao ruža!

ATA Images

Estrada

ANABELA NAŠLA NOVU LJUBAV?! Pevačica priznala da je dobila snagu koja je pokreće: Cvetam kao ruža!

Podeli vest

Kao preporođena.

Pevačica Anabela Atijas postala je baka prošle godine, kada je njena starija ćerka Luna Đogani dobila ćerku s Markom Miljkovićem.

Anabela ima 47 godina i jedna je od najzgodnijih žena s estradne scene, a sada je otkrila i tajnu svog dobrog izgleda.

Foto: ATA Images

Iskreno, mislim da me ta ludačka ljubav od kada je Mia došla, pokreće iz dana u dan, podmlađuje me. Ja kada sam s njom non-stop se smejem, toliko se radujem svemu i svakom susretu s njom. U kakvom god da sam raspoloženju, zbog nje se dižem, cvetam kao ruža, bukvalno - rekla je pevačica.

Iako je baka, Anabela je i dalje aktivna na sceni i priznaje da je zbog unuke još spremnija za nove izazove.

Foto: printscreen

U svakom smislu me motivisala, što više radim na sebi biću njoj bolja baka. Ne mora ništa da se zaustavi, osećam se super i smatram da imam još puno toga da pokažem. Već sam nešto snimila i uskoro ću da objavim - poručila je Anabela za Grand Online.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija