• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/N.K. - S.K.

29.03.2022

07:20

LUKA SLAVIO SA REPREZENTACIJOM Sofija Milošević i fudbaler dobili drugo dete, fudbaler je zvao i pevao joj pesme!

Informer

Estrada

LUKA SLAVIO SA REPREZENTACIJOM Sofija Milošević i fudbaler dobili drugo dete, fudbaler je zvao i pevao joj pesme!

Podeli vest

Sa kolegama proveo najsrećniji dan!

Sofija Milošević rodila je juče drugog sina! Verenica fudbalera Luke Jovića porodila se u Madridu, a srećni roditelji dečaku su dali ime Teodor.

Slavili pred meč

Foto: printscreen instagram

Ponosni tata se odmah oglasio na Instagramu i objavio fotku mame i bebe iz porodilišta:
- Hvala na još jednom divnom poklonu. Volim vas - napisao je Jović uz sliku svojih najmilijih.
Dok se Sofija porađala, fudbaler Reala boravio je u Danskoj sa reprezentacijom Srbije, gde danas treba da igra prijateljsku utakmicu sa domaćinom.
Kako saznaje Informer, Jović je rođenje sina odmah proslavio sa našim fudbalerima.


- Čim su mu javili da je dobio dete, Luka je počeo da čašćava kolege. Fudbaleri su se šalili na njegov račun, kako nije neki zavodnik čim pravi samo mušku decu - otkriva naš dobro obavešteni izvor i dodaje da je sportista sve vreme bio na vezi sa svojom verenicom:

Foto: printscreen instagram


- Jedva je čekao da vidi sina, pa je odmah pozvao Sofiju na video-poziv. Oduševio se kada je na kameri ugledao malog Teodora. Posle je zvao i tokom dana, puštao joj je pesme i prenos slavlja iz Danske.
Fudbaler Reala jedva čeka da se vrati u Madrid i bude sa svojom porodicom.
- Luka se odmah posle utakmice vraća u Španiju, tako da će imati vremena da se pripremi za Sofijin i Teodorov dolazak iz porodilišta. I njihov stariji sin Aleksej jedva čeka da vidi batu - priča naš sagovornik.
Sofija kaže da će učiniti sve da njeni sinovi izrastu u dobre ljude.

Foto: printscreen instagram/sofiamilo


- Stalno razmišljam u kakav svet donosim svoju decu, u kakvom će okruženju stasavati, da li ću uspeti da ih usmerim na pravi put... Mene su uz mamu podizali i moji baka i deka, to su najbolje osobe koje sam ikad srela i oni su me naučili osnovnim vrednostima koje želim da prenesem svojim sinovima. Pre svega, da budu dobri ljudi, ali da budu i borbeni, da rade na svom usavršavanju u kom god smeru otišli. Želim da budu nesebični, da poštuju i vrednuju žene, i mene, i sve oko sebe - poručuje manekenka.

Pred porođaj gledala dodelu Oskara

Sofija Milošević je pred sam porođaj u bolnici gledala dodelu Oskara! Manekenka je nekoliko sati pred ulazak u salu na Instastoriju objavila snimak na kojem se vidi kako Vil Smit udara voditelja manifestacije Krisa Roka. 

Sve rađaju sinove

Teodor je Sofijin i Lukin drugi sin. Starijeg Alekseja dobili su u septembru 2020. godine. Fudbaler ima još jednog, najstarijeg sina Davida iz veze sa manekenkom Anđelom Manitašević.
 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija