• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/G.T.

29.03.2022

21:25

EVO KAKVA JE KONSTRAKTA PRIVATNO! Zejna otkrila nepoznate detalje o predstavnici Srbije na Evroviziji! (VIDEO)

ATA Images

Estrada

EVO KAKVA JE KONSTRAKTA PRIVATNO! Zejna otkrila nepoznate detalje o predstavnici Srbije na Evroviziji! (VIDEO)

Podeli vest

Pevačica Zejna priznala je da je tokom takmičenja "Pesme za Evroviziju" navijala je da Konstrakta pobedi, što se na kraju i dogodilo.

Zejna Murkić je imala samo reči hvale na račun Ane Đurić:

- Divna žena, majka kao i ja. Jako je neposredna, veoma obična i talentovana žena - rekla je Zejna o Konstrakti.

Foto: ATA Images

Zejna Murkić sa prijateljicom

Ona je usput priznala da namerava opet da se prijavi za "Pesmu za Evroviziju", samo sledeći put će nastupiti sa nekom bržom pesmom.

Ona je nedavno otkrila kako je bilo na takmičenju:

- Bilo je napeto na takmičenju. Svi jesmo, generalno, očekivali konstraktinu pobedu. Ona je toliko pesebna, drugačija, i toliko je slobodna da bude to što ona jeste bez trunke sujete, kao što se i predstavlja ovih dana u medijima. Svi smo mi generalno navijali za nju - rekla je tad pevačica.

 

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Nišlija godinama mislio da ima upalu uha, a u glavi mu je rastao redak tumor: Isti simptomi su se stalno ponavljali!
Društvo

Nišlija godinama mislio da ima upalu uha, a u glavi mu je rastao redak tumor: Isti simptomi su se stalno ponavljali!

"Doktor mi je rekao da sednem. Kazao mi je da je u pitanju tumor. Benigni, na glavnom nervu koji je odgovoran za sluh, lice i ravnotežu. Tražio sam čašu vode. Potom sam se onesvestio. Zbog saznanja. Postavljena je sumnja da je u pitanju vestibularni švanom, retka vrsta spororastućeg tumora u visni unutrašnjeg slušnog kanala“, priča u svojoj ispovesti mladić iz Niša N. P. (23) koji je oko četiri godine tragao za dijagnozom.

28.07.2024

15:41 >> 15:42

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija