• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Story.rs/Informer/D. I.

30.03.2022

17:57

IZGUBILA TLO POD NOGAMA ZBOG BOLESTI MUŽA! Konstrakta je na sceni izgledala bezbrižno, a morile su je strašne brige!

ATA Images

Estrada

IZGUBILA TLO POD NOGAMA ZBOG BOLESTI MUŽA! Konstrakta je na sceni izgledala bezbrižno, a morile su je strašne brige!

Podeli vest

Srpska predstavnica na predstojećoj Evroviziji prošla je kroz veoma teške trenutke!

Popularna pevačica Konstrakta, kojoj je pravo ime Ana Đurić podigla je veliku prašinu svojim pojavljivanjem na izboru za "Pesmu Evrovizije '22", ali je malo poznato da je njeno učeće bilo neizvesno.

Foto: ATA Images

Na sceni je delovala opušteno... Konstrakta

Konstrakta je bila u nedoumici da li da učestvuje jer je njen suprug Milan Đurić imao zdravstvene probleme.

Milanu je, naime, dijagnostikovan tumor, zbog čega je Konstrakta izgubila tlo pod nogama, te je neko vreme, što je i normalno, bila rastrzana i u vrlo teškom mentalnom stanju. Nije bila spremna da sluša aplauze i raduje se bodovima na takmičenju dok se u isto vreme njen izabranik brine za život. Milan se tih dana podvrgao iscrpnim medicinskim ispitivanjima u Nemačkoj, gde su zajedno otputovali da bi lekari znali sa kojim oblikom bolesti imaju posla, piše Story. 

Ana je otkrila kako se suočavala sa situacijom koja nije bila bezazlena:

– Realnost treba prihvatiti, ali i raditi na tome da u fokusu budu teme koje su bitne. Strah od neizvesnog rađa nove strahove i stvara osećaj konstantne borbe i brige šta će biti sutra ako ne uradimo sve ono što je u našoj moći da se od problema zaštitimo. Dakle, prepušteni sami sebi, da sami o sebi brinemo. Naravno, to nije dovoljno, ali je jedino što mi kao pojedinci možemo da uradimo. U ekipi svog dens hora „Starih Latina“ imam sve: i reiki majstora, i fizioterapeuta, i gastroenterologa, i psihoanalitičara. I to je to – poručila je umetnica, koja se s nedaćama, očigledno, odlično nosila zahvaljujući savetima i pomoći prijatelja, ali i ljubavi porodice.

Foto: facebook.com

Ana sa suprugom i detetom

Ona je otkrila i kakav odnos ima s decom, kao i šta je najvažnije uraditi da ona budu bezbrižna:

– Bilo je situacija u kojima sam se pitala da li sam pogrešno reagovala. Taj strah se prenosi na decu, utiče na njihovo samopouzdanje. Deca nisu strana bića s druge planete, mali manipulatori ili masa koju ćemo mi da uobličimo i slično. Stvar je mnogo jednostavnija, samo ako uzmemo ozbiljno i s poštovanjem njihove potrebe. Dakle, žao mi je svake situacije u kojoj je moj strah prevladao potrebe mog deteta – rekla je Konstrakta.

Na svu sreću, testovi su pokazali da panici nije bilo mesta i da je zapravo reč o benignom obliku, koji se lako da ukloniti. Osmeh se tih dana ponovo vratio na lica porodice Đurić, a Ana je, znajući šta je očekuje, prionula na rad.

Njena pojava u polufinalu, a zatim i finalno predstavljanje na Pesmi za Evroviziju ni po čemu nije odavala utisak da je doskoro bila zabrinuta i tužna. Maestralno je izvela numeru, koja je napravila potpuni preokret pa se s nestrpljenjem iščekuje ovogodišnja Evrovizija i Konstraktin nastup u Torinu.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić: Železnička stanica Novi Sad od danas potpuno u funkciji (FOTO)
Društvo

Vesić: Železnička stanica Novi Sad od danas potpuno u funkciji (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić prisustvovao je danas puštanju u rad dela stanične zgrade Železničke stanice Novi Sad i najavio da će do kraja avgusta ili početkom setpembra biti završene sve druge stanice na brzoj pruzi između Novog Sada i Subotice, koja bi trebalo da bude puštena u saobraćaj najkasnije početkom decembra.

05.07.2024

16:30

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija