• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.04.2022

22:29

ĐANI PODELIO RADOSNE VESTI - SLAVLJE U DOMU! Pevač otkrio sve detalje

Estrada

ĐANI PODELIO RADOSNE VESTI - SLAVLJE U DOMU! Pevač otkrio sve detalje

Podeli vest

Pevač Radiša Trajković Đani otkrio je da će za dva meseca napraviti svadbu sinu Marku

Marko i njegova izabranica Minja obavili su pre nekoliko meseci građansko venčanje, a pevač je sada otkrio da će napraviti veliku svadbu u junu.

Foto: Printscreen You Tube

Slađana i Đani Trajković

Jedna ekskluziva: 13. jun, konačno ženim sina, svadba. Unuče moje, da ga ne mučim baš na dan svadbe, ali biće posebno. Sad i snajka treba da se porodi, još jedna mala beba, mali Lav dolazi i svadba, neka ide na veselje. Dosta je bilo ratova i bolesti - rekao je Đani pred kamerama emisije "Premijera - Vikend specijal" i dodao:

- Biće dosta mojih kolega one koje ja gotivim, neću da imenujem - dodao je pevač.

Đanijeva supruga Slađa je pre nekoliko meseci izvadila bubreg zbog kancera, a sada je otkrila kako se oseća.

Dobro je hvala Bogu, kao što vidite super sam, sve je prošlo kako treba. Nikakve simptome nisam imala, slučajno sam otkrila. Đani je savršen deda, nije bio tu kad su rasla naša deca, sad je tu da nadoknadi - rekla je Slađa u pomenutoj emisiji.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija