• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

05.04.2022

07:47

DARA BUBAMARA SMANJUJE GRUDI Iskeširala je bogatstvo za silikone, a evo koji broj će sada nositi!

Novak Djurović

Estrada

DARA BUBAMARA SMANJUJE GRUDI Iskeširala je bogatstvo za silikone, a evo koji broj će sada nositi!

Podeli vest

Za ovaj potez se odlučila nakon što je dobila zdravstvene probleme.

Dara Bubamara nikad nije krila da je uz pomoć plastične hirurgije uvećala grudi za nekoliko brojeva, a trenutno važi za pevačicu sa najvećim poprsjem na estradi.

Ipak, sada je odlučila da ih smanji za broj, jer ima problema sa kičmom i ne može normalno da funkcioniše.

Zaštitni znak

Foto: printscreen instagram/darabubamara_official

Iako je po ogromnim grudima, jakoj šestici, trenutno prepoznatljiva, čini se da Dara neće zadržati tron najprsatije na javnoj sceni. Prema tvrdnjama izvora za gorepomenuti list, ona je nedavno posetila jednu kliniku za estetsku hirurgiju u Beogradu gde je išla na konsultacije oko vađenja silikona. Navodno, pevačica ima problema sa leđima zbog prevelikog tereta, a to se posebno pojačalo nakon što je smršala. Ne može pravilno ni da trenira, a posle svakog nastupa i dužeg stajanja, ima jake bolove. Iako je u početku mislila da će uz pomoć fizikalnih terapija rešiti problem, bolovi nisu prestali.

Foto: instagram/darabubamara_official/rbtony1

To je ispričala doktoru kod koga je uvećavala grudi, a on joj je predložio da ih smanje bar za broj, ako ne i za dva. Ipak, kako Dara želi da zadrži imidž koji je imala i do sada, odlučili su da to bude gotovo neprimetno, pa će ih zameniti peticama. Tako će i dalje biti na vrhu domaće estrade po veličini, a opet će joj biti bar malo lakše.

Skupe operacije

Foto: Informer DN

 

Inače, nedavno se u medijima pojavila informacija da je Dara u sebe uložila oko 45 hiljada evra. Ona je za novi osmeh pre nekoliko godina dala 18 hiljada evra, a kako se pisalo, zube je radila u Cirihu. Dopunjavala je i usne nekoliko puta, radila je tretmane podmlađivanja, ubrizgavala je botoks, filere, a radila je i korekciju nosa.

Pevačica je pre nekoliko godina i sama priznala da redovno ide na remont silikona.

- Često menjam silikone, pre svega jer tako treba. Čujem da me neke koleginice ogovaraju, ali mogu samo da mi pljunu pod prozor. Pratim svetske trendove, dosta je više lažnog morala - rekla je Dara.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na čelu države imamo čoveka koji se domaćinski ophodi prema svemu! Postajemo jedan razvojni i društveni epicentar ovog dela sveta! (VIDEO)
Live TV

Na čelu države imamo čoveka koji se domaćinski ophodi prema svemu! Postajemo jedan razvojni i društveni epicentar ovog dela sveta! (VIDEO)

Slobodan Dimitrijević iz Srpsko-ruskog pokreta, Boško Vasiljević, analitičar i Andrijana Arnautović iz Srpske radikalne stranke gostovali su u specijalnom programu Informer TV. Govorili su o današnjem obraćanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića tokom kog je, između ostalog, pričao o eksploataciji litijuma u našoj zemlji.

24.06.2024

21:08

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sve je stalo u 90 minuta! Može li Srbija da pobedi Dansku? (ANKETA)
EURO 2024

Sve je stalo u 90 minuta! Može li Srbija da pobedi Dansku? (ANKETA)

Fudbalska reprezentacija Srbije sutra veče od 21.00 čas (Arena 1 premijum, RTS 1) odmeriće snage sa Danskom u meču 3. kola grupe C na Evropskom prvenstvu. Računica je prilično jasna - izabranici Dragana Stojkovića Piksija moraju da pobede da bi se plasirali među 16 najboljih na kontinentu. Verujete li im da mogu?

24.06.2024

16:05

Jeziva ispovest Francuza: Ja sam mrtav!
Fudbal

Jeziva ispovest Francuza: Ja sam mrtav!

Nekadašnji reprezentativac Francuske Pol Pogba (31) dao je šokantnu izjavu u jednom intervjuu. On je tom prilikom priznao da je njegova igračka karijera gotova, pošto je suspendovan na četiri godine zbog dopinga.

24.06.2024

23:53

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija