• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S.K.

06.04.2022

07:00

Beskućnik mi razbio glavu kamenom, krv je šikljala! Voditeljka Snežana Dakić otkrila detalje napada!

Estrada

Beskućnik mi razbio glavu kamenom, krv je šikljala! Voditeljka Snežana Dakić otkrila detalje napada!

Podeli vest

Snežana Dakić kaže da joj je beskućnik kamenom razbio glavu!

Poznata voditeljka i autorka emisije "Život u trendu" je dan nakon napada rešila da ispriča sve detalje nemilog događaja.

- Napadača sam prvi put videla u životu! Verovatno je reč o nekoj poremećenoj osobi, pitanje je da li uopšte ima adresu prebivališta, možda je neki beskućnik. Izgledalo je dramatično jer mi je na putu do bolnice šikljala krv na sve strane. Ranu su mi ušili u Urgentnom centru - priča Snežana i dodaje da se dobro oseća:

Foto: instagram/snezanadakic

Snežana Dakić

- Ništa me ne boli. Imala sam sreće jer me nasilnik nije pogodio u oko ili čelo, pa da mi ugrozi život. Hvala vam na rečima podrške.

Incident se dogodio u ponedeljak oko 19 časova u samom centru Beograda, kada je nepoznati muškarac kamenom pogodio voditeljku u glavu.

- Nepoznati muškarac gađao je Snežanu kamenom na uglu Hilandarske i Palmotićeve ulice. Promašio ju je, ali kamen je udario u automobil, odbio se i udario Snežanu u glavu! Policija je razgovarala sa njom, napadač još nije identifikovan - ispričao je za Informer dobro obavešteni izvor.
 

Foto: instagram/snezanadakic

Snežana Dakić

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija