• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

07.04.2022

12:48

PRETE MI I ZASTRAŠUJU! Jovana Jeremić otkrila da li pokreće TUŽBU protiv MMA borca i iskritikovala hrvatske novinare!

Instagram/printscreen

Estrada

PRETE MI I ZASTRAŠUJU! Jovana Jeremić otkrila da li pokreće TUŽBU protiv MMA borca i iskritikovala hrvatske novinare!

Podeli vest

Pretnje koje je voditeljki javno uputio MMA borac navodeći da bi je "iznabadao", ona je sada prokomentarisala i otkrila da li će podneti tužbu

Jovana Jeremić na meti je direktnih pretnji MMA borca, Vasa Bakočevića koji je u jednoj emisiji rekao da bi nju fizički napao. Ona je sada otkirila kakve mere protiv njega planira da preduzme:

Foto: Privatna arhiva

Razbesneo je Vaso... Jovana

- Dakle, u pitanju je dečko koji je opsednut sa mnom i kome je potrebna medijska pažnja jer tu pažnju očigledno nije dobio u ringu pošto nije tako uspešan borac. Kako sam saznala, on je čovek koji u ringu više pravi haos i rijaliti nego što se bori, pljuje svog protivnika, pokazuje da će da mu odreže glavu, znači, ne bavi se zaista borbom kako treba nego se koristi rijaliti trikovima da bi privukao pažnju - počinje Jovana i dodaje:

- Druga stvar, ja za njega nikada u životu nisam čula, niti znam kakav je borac. Na primer čula sam za Marka Nikolića, čula sam za Dušana Džakića, za mnoge MMA borce... Znači da se nije kvalifikovao da za njega zna jedna Jovana Jeremić. Dakle, trebalo bi da ga bude sramota, jer kakav je on borac ako nema kodeks časti da brani slabijeg od sebe, a posebno ženu? On je jasno pozvao, da bi iznabadao Jovanu Jeremić koja ima samo 52 kilograma. Ali ja neću da budem žrtva, jer ja to nisam. Želim samo da pošaljem poruku njemu, ne znam na koga će njegova deca da se ugledaju, verovatno na oca nasilnika, ja im to ne želim - nastavila je Jeremićeva:

 

 

- Što se mene lično tiče, mene ne treba niko da brani jer mene i te kako ima ko da brani, ali previše je on slab muškarac da bih ja palila svoju jaku artiljeriju koju imam. Vrlo rado ću ga pozvati u svoju emisiju i trebaće mu tri minuta da ga verbalno nokautiram da više nikada ne ustane i da shvati da ne može da se kači sa jednom ženom kao što je Jovana Jeremić. Ja sam dama, ja sam ozbiljna žena i ja sam majka. Nisam nikakva profuknjača, a on je navikao na žene lakog morala- dodala je Jovana i otkrila da pokušavaju da je zastraše:

- Pod četiri, ja smatrma da je ovo vid zastrašivanja od strane VIP prostituki jer sam im ja dirnula u osinjak. Ja sam duboko ušla u tu temu kojom se bavim već dve i po godine. Trešće se Srbija kada budem otkrila i imena voditeljki koje se bave najstarijim zanatom kao i onih makroa u javnom svetu koji nameštaju voditeljke političarima, a zauzvrat dobijaju da im žene budu zaposlene, bilo u javnim preduzećima, bilo u kabinetima političara. Nećte me uplašiti ni vašim MMA borcima, ni vašim ubicama, ja idem do kraja!- upozorila je Jovana: 

Foto: Privatna arhiva

Pozvala MMA borca u emisiju... Jovana

- I pod pet, treba obratiti pažnju da se na konstataciju da bi on mene iznabadao uličnim stilom, novinari u emisiji smeju i kažu da će "ovo biti dobar klip". Trebalo bi da ih bude sramota. Čoveče, moraš da budeš novinar i da zaštitiš svog kolegu, a ne da štitiš čoveka kom je nadimak na Instagramu "psihopata". Kakav je to čovek kom je nadimak psihopata? Gde mi idemo kao društvo? Ima da se potpuno promeni naš sistem u novinarstvu da se vratimo na starinski kod i neću se smiriti dok tako ne bude- izjavila je voditeljka koja je na kraju zaključila:

- I na kraju moram da konstatujem da sam ja njegova tiha patnja. Svakoj lisici je kiselo grožđe ono koje joj je nedostižno. O meni su uvek loše pričali muškarci koji nikada nisu mogli da me imaju i žene koje nikada nisu mogle da izgledaju kao ja. A meni niko drugi nije pretio, prete mi samo oni čiji se kavez drma. Njega neću tužiti, to je odlika slabih, ja ću verbalno da se branim. A za njega sam sinoć prvi put čula kada su mi moji fanovi poslali snimak - zaključila je Jovana Jeremić za Informer.rs

POGLEDAJTE NOVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17