• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/G.T.

07.04.2022

17:01

SVE ŽENE SE DANAS PRODAJU ZA NOVAC! Tamara Đurić šokirala izjavom, pa razvezala jezik o elitnoj prostituciji: Najmanje ih je na estradi! (VIDEO)

Informer.rs

Estrada

SVE ŽENE SE DANAS PRODAJU ZA NOVAC! Tamara Đurić šokirala izjavom, pa razvezala jezik o elitnoj prostituciji: Najmanje ih je na estradi! (VIDEO)

Podeli vest

Tamara Đurić nedavno je bila gost na rođendanu Milana Miloševića, a tom prilikom otkrila je šta je poklonila voditelju

- Poklon je koverta, razmišljala sam između miksera i koverte - našalila se Tamara, a onda se osvrnula i na elitnu prostituciju koja trenutno trese estradu.

- Ne mislim da treba da se legalizuje da bi se otkrila lica pod maskom, nego zbog budžeta, države i sigurnost tih devojaka, da ne moraju da sede u izlogu kafića i da vrbuju mušterije ili da ih pecaju, nego da sede u izlogu nekog centra kuće, doma, bordela i da bude zvanično što će biti jako moralnije nego što se sada dešava - rekla je Tamara pa dodala:

- Ima ih i po hotelima i po poštama i bankama, ne bih estradu puno vezivala prostituciju, najmanje je na estradi, najviše ih ima po klubovima, ulicama i separeima - dodala je Đurićeva, pa dodala:

- Sve žene se danas prodaju za novac, neke za 1 dan 1 sat ili ceo život, udaju se zbog novca i to je isto neki vid prostitucije koji traje čitac život. Žalosno je ove devojke što rade na sat ne treba ovako provlačiti kroz novine, one imaju roditelje i možda decu, samo ih treba legalizovati - rekla je Tamara Đurić.

POGLEDAJTE NOVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nina

pre 2 godine

Ova BUDALETINA je original MAJKL DZEKSON !!!! Užas , ogavna nakaza , odpasce joj taj odvratni nos i. usta , gaborka

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija